Sivujen lukeminen myöhemmin ja offline-tilassa

Voit tallentaa verkkosivuja myöhemmin lukemista varten, vaikka olisit offline-tilassa, esimerkiksi lentokoneessa tai muussa paikassa, jossa ei ole internetyhteyttä. Lataa verkkosivuja ennalta Chromessa, niin voit lukea niitä myöhemmin offline-tilassa.

Chrome-sivun tallentaminen myöhempää lukemista varten

Sinun on oltava online-tilassa, jotta voit tallentaa sivun lukulistallesi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat tallentaa.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Jaa Jaa.
  4. Valitse Lue myöhemmin Lue myöhemmin.

Sivun tallentaminen toisella sovelluksella

1. Avaa sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Siirry sivulle, jonka haluat tallentaa.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Jaa Jaa.
  4. Lisää Chrome jakoluetteloon, jos et ole jo tehnyt niin:
    1. Vieritä sovellusluettelon loppuun ja valitse Lisää.
    2. Ota Chrome käyttöön Käytössä.
    3. Valitse Valmis.
  5. Etsi Chrome ja kosketa sitä.
  6. Valitse Lue myöhemmin.

Lukulistaan tallennetun sivun lukeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää ja sitten Lukulista Lukulista.
  3. Kosketa sivua, jonka haluat lukea.

Kun olet taas yhteydessä verkkoon, sivun uusin versio ladataan. Jos et näe uutta versiota, lataa sivu uudelleen.

Lukulistaan tallennetun sivun poistaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää ja sitten Lukulista Lukulista.
  3. Pyyhkäise vasemmalle poistettavalla sivulla ja sitten valitse Poista.