Chromen mainosteneston poistaminen käytöstä sivustokäynnin ajaksi

Et näe mainoksia sivustoilla, joilla on huonoja mainoskokemuksia, esimerkiksi

• liikaa mainoksia
  • häiritseviä mainoksia, joiden grafiikat vilkkuvat tai äänet toistetaan automaattisesti
  • mainosmuureja sisällön edessä.

Kun tällaiset mainokset estetään, näet viestin Häiritseviä mainoksia estetty. Häiritsevät mainokset poistetaan sivulta.

Lisätietoja Chromen mainosten estämisen syistä on Google-blogissa.

Mainosblokkerin käytöstä poistaminen

Voit muuttaa asetuksia niin, että mainokset ovat sallittuja kaikilla sivustoilla.

1. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Lisäasetukset ja sitten Sivustoasetukset ja sitten Mainokset
  2. Ota käyttöön Estetty häiritseviä mainoksia toistuvasti näyttävillä sivustoilla (suositus)

Mainosten salliminen tietyillä sivustoilla

Jos luotat sivustoon, voit poikkeuksellisesti sallia mainokset tällä sivustolla.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.

2. Siirry luotettavalle sivulle, jolla on estettyjä mainoksia.
  3. Klikkaa verkko-osoitteen vasemmalta puolelta lukkokuvaketta Lukko tai tietokuvaketta Tietoa.
  4. Klikkaa Mainokset-kohdan oikealta puolelta nuolikuvaketta Nuolet.
  5. Valitse Salli aina tällä sivustolla.
  6. Päivitä verkkosivu.

Lopeta Chromen mainosteneston käyttö sivustollasi

Chrome poistaa mainoksia sivustoilta, jotka eivät noudata Parempien mainosten standardeja. Standardeilla pyritään vähentämään mainostyyppejä, joita käyttäjät pitävät erityisen häiritsevinä.

Jos omistamasi sivuston mainoksia estetään, tutustu mainoskokemuspalautteeseen. Sieltä näet sivustoltasi löydetyt ongelmat ja niiden korjauskeinot.

Tietokone Android