Välilehtien ja ehdotusten käyttäminen

Voit avata Chromessa haluamasi määrän välilehtiä. Voit myös katsella kaikkia välilehtiäsi ja vaihdella niiden välillä.

Uuden välilehden avaaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Järjestä ja sitten Asetukset.
Uuden välilehden avaaminen Android-tabletilla
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Valitse näytön yläreunan avoimien välilehtien vierestä Uusi välilehti Uusi välilehti.

Uusi välilehti ‑sivun personointi

Kun pyyhkäiset ylöspäin osoitepalkista tai avaat uuden välilehden, näet usein avattuja verkkosivustoja. Jos et ole käyttänyt Chromea ennen, näet joitain suosittuja sivustoja.

• Siirry sivustolle napauttamalla kuvaketta.
  • Poista sivusto koskettamalla ensin kuvaketta pitkään. Valitse Poista.

Ehdotettujen artikkeleiden löytäminen ja muokkaaminen

Kun avaat uuden välilehden, voit katsella viimeisimpiä kirjanmerkkejä ja artikkeliehdotuksia. Jos olet kirjautuneena Chromeen, ehdotukset perustuvat verkko- ja sovellustoimintaasi.

• Poista kohde pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  • Jos haluat tallentaa kohteita offline-lukemista varten, kosketa artikkelia pitkään. Valitse sitten Lataa linkin kohde. Lue lisää sivujen lukemisesta offline-tilassa.

Ehdotusten lopettaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Avaa uusi välilehti.
  3. Napauta kohtaa Sinulle valitut artikkelit.

Välilehden sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse oikealta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Valitse suljettavan välilehden oikeasta yläreunasta Sulje Sulje. Voit sulkea välilehden myös pyyhkäisemällä.
Kaikkien välilehtien sulkeminen
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Sulje kaikki välilehdet.
Välilehtien sulkeminen Android-tabletilla
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Valitse haluamaltasi välilehdeltä Sulje Sulje.

Kaikkien välilehtien sulkeminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Kosketa miltä tahansa välilehdeltä pitkään Sulje-kohtaa Sulje.
  3. Valitse Sulje kaikki välilehdet.

Uudelle välilehdelle siirtyminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoinna olevat Chrome-välilehtesi.
  3. Pyyhkäise ylös tai alas.
  4. Kosketa haluamaasi välilehteä.
Välilehtien vaihtaminen Android-tabletilla
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Kosketa haluamaasi välilehteä.

Välilehtien uudelleenjärjestely

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Kosketa pitkään välilehteä, jota haluat siirtää.
  3. Vedä välilehti eri paikkaan.

Välilehtien päivittäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑puhelimella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää.
  3. Valitse Päivitä Lataa uudelleen.

Välilehtien päivittäminen Android-tabletilla

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Päivitä sivu Lataa uudelleen