Yhteysvirheiden korjaaminen

Kokeile näitä keinoja, jos näet virheilmoituksen yrittäessäsi siirtyä verkkosivustolle.

Jos näkemääsi virhettä ei mainita alla olevassa luettelossa, tutustu sivun lataamisvirheiden tai latausvirheiden korjaamiseen.

Useimpien yhteysvirheiden korjaaminen

Jos verkkosivuston avaaminen ei onnistu, kokeile ensin seuraavia vianetsintäkeinoja:

1. Tarkista verkko-osoitteen oikeinkirjoitus.
  2. Varmista, että internetyhteytesi toimii. Jos internetyhteys on epävakaa, lue lisätietoja internetyhteyden vakausongelmien ratkaisemisesta.
  3. Ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan.

Tiettyjen virheiden korjaaminen

"Tällä verkkosivulla on uudelleenohjaussilmukka" tai "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

Jos näet tämän virheen, sivu on yrittänyt ohjata sinua uudelleen liian monta kertaa.

Joskus sivut eivät avaudu, koska evästeet eivät toimi oikein. Yritä korjata virhe tyhjentämällä evästeet.

Tämä sivusto ei voi tarjota suojattua yhteyttä; verkkovirhe lähetti virheellisen vastauksen tai ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION

Tämä virhe näytetään, jos Chrome ei ymmärrä sivulla esiintyvää virhettä. Ota yhteyttä sivuston omistajaan virheen korjaamiseksi.

Jos omistat tämän sivuston, tutustu virheen (ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION) korjaamiseen.

ERR_CERT_SYMANTEC_LEGACY
Jos virheilmoituksessa mainitaan Symantec, pyydä sivuston omistajaa päivittämään sivuston varmenne. Lue lisää siitä, miksi Symantecin myöntämiä varmenteita ei tueta.
Yhteytesi ei ole salattu, NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID, ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID, NET::ERR_CERT_WEAK_SIGNATURE_ALGORITHM, ERR_CERTIFICATE_TRANSPARENCY_REQUIRED tai SSL-varmennevirhe

Jos virheessä mainitaan HSTS, tietosuojavarmenteet tai virheelliset nimet, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään portaaliin

Kahviloiden, lentokenttien ja joidenkin muiden paikkojen Wi-Fi-verkot voivat edellyttää kirjautumista. Jos haluat siirtyä kirjautumissivulle, avaa sivu, jonka alussa

on http://.

1. Siirry mille tahansa http://-alkuiselle sivustolle, esim. http://example.com.
  2. Kirjaudu sisään avautuvan sivun kautta, niin voit käyttää internetiä.

Vaihe 2: Avaa sivu incognito-tilassa (vain tietokoneella)

Avaa incognito-ikkunassa sivu, jolla olit.

Jos sivu avautuu, Chromen laajennus ei toimi oikein. Korjaa virhe poistamalla laajennus käytöstä. Lue lisää laajennusten käytöstä poistamisesta.

Vaihe 3: Päivitä käyttöjärjestelmä

Varmista, että laitteesi käyttöjärjestelmä (esim. Windows tai Mac) on ajan tasalla.

Vinkki 4: Poista virustorjuntaohjelmisto käytöstä väliaikaisesti

Näet tämän virheen, jos käyttämäsi virustorjuntaohjelmiston HTTPS-suojaus tai HTTPS-skannaus estää Chromen tietoturvatoimintojen käytön.

Voit korjata ongelman poistamalla virustorjuntaohjelmiston käytöstä. Jos sivu toimii ohjelmiston sammuttamisen jälkeen, poista ohjelmisto käytöstä käydessäsi turvallisilla sivustoilla.

Kun olet valmis, muista palauttaa virustorjuntaohjelmistosi käyttöön.

Vaihe 5: Pyydä lisäapua

Jos näet virheen edelleen, ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan. Saat lisätietoja myös täältä: Chromen ohjefoorumi.

"Yhdistä verkkoon"

Näet tämän virheen, jos käyttämäsi Wi-Fi-portaali edellyttää kirjautumista ennen verkon käyttöä.

Korjaa virhe valitsemalla Yhdistä sivulta, jota yrität avata.

"Kellosi jätättää", "Kellosi edistää" tai "NET::ERR_CERT_DATE_INVALID"

Näet tämän virheen, jos tietokoneen tai mobiililaitteen päivämäärä ja aika ovat virheellisiä.

Avaa laitteen kello, niin voit korjata virheen. Varmista, että kellonaika ja päivämäärä ovat oikein.

"Palvelimella on heikko tilapäinen Diffie-Hellmanin julkinen avain" tai "ERR_SSL_WEAK_EPHEMERAL_DH_KEY"

Näet tämän virheen, jos yrität siirtyä verkkosivustolle, jonka turvakoodi on vanhentunut. Estämällä näille sivuille siirtymisen Chrome huolehtii tietoturvastasi.

Jos omistat tämän verkkosivuston, kokeile päivittää palvelin tukemaan ECDHE:tä ja poista DHE käytöstä. Jos ECDHE ei ole käytettävissä, voit poistaa käytöstä kaikki DHE-salaustekniikat ja käyttää pelkkää RSA:ta.

"Verkkosivu ei ole käytettävissä" tai "ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH"

Näet tämän virheen, jos yrität siirtyä verkkosivustolle, jonka turvakoodi on vanhentunut. Estämällä näille sivuille siirtymisen Chrome huolehtii tietoturvastasi.

Jos omistat tämän sivuston, yritä asettaa palvelin käyttämään TLS 1.2:ta ja TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256:ta RC4:n sijaan. RC4:ää ei enää pidetä turvallisena. Jos RC4:n käytöstä poistaminen ei onnistu, varmista, että muut kuin RC4-salaustekniikat ovat käytössä.

"Tietokoneelle asennettu ohjelmisto estää Chromea muodostamasta turvallista yhteyttä verkkoon" (vain Windows-tietokoneilla)

Näet tämän virheen, jos Superfish-ohjelmisto on asennettuna Windows-tietokoneellesi. Voit poistaa ohjelmiston tietokoneelta seuraavasti:

1. Avaa Chrome Windows-tietokoneella.
  2. Siirry Lenovon tukisivulle, joka koskee tätä ongelmaa.
  3. Valitse Download SuperFish Removal Tool.
  4. Valitse sivun alareunasta tiedostonimi (Lenovo.SuperFishRemovalTool.exe).
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.
"Poista vanhentunut DigiCert-varmenne" (vain Mac-tietokoneilla)

Näet tämän virheen, jos verkkosivulla käytetään varmennetta, joka on määritetty väärin tietokoneellasi.

Näin voit korjata virheen:

1. Valitse Mac-tietokoneella näytön oikeasta yläreunasta Spotlight-haku Haku.
  2. Kirjoita Avainnipun käyttö.
  3. Valitse tuloksista Avainnipun käyttö.
  4. Valitse tietokoneen näytön yläreunasta Näytä ja sitten Näytä vanhentuneet varmenteet.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Hae Haku.
  6. Kirjoita DigiCert High ja paina Enter.
  7. Etsi DigiCert High Assurance EV Root CA, jonka tilaksi on merkitty Vanhentunut Umpeutunut. Klikkaa varmennetta.
  8. Paina näppäimistön Delete-näppäintä.

Jatketaanko: [sivuston nimi]?

Näet tämän, jos avaamasi linkki johtaa sivustolle, jonka nimi on hieman erilainen kuin yleensä käyttämäsi sivuston. Chrome kysyy, haluatko siirtyä sivustolle, jota käytät yleensä.

• Valitse sivuston nimi tai Jatka, niin siirryt Chromen ehdottamalle sivustolle.
  • Valitse Ohita, niin siirryt avaamaasi linkkiin.

Eikö ongelma ratkennut? Jos yllä olevat vinkit eivät auttaneet, yhteytesi on ehkä vaarantunut. Saat lisätietoja täältä: Chromen ohjefoorumi.