Chromeen tallennettuihin tietoihin liittyvien ongelmien korjaaminen

Voit tallentaa Chromeen yhteys-, maksu- ja kirjautumistietojasi. Jos Chromella on ongelmia tietojen muistamisessa, kokeile näitä korjausohjeita.

Maksutietojen tallennusehdotusten lopettaminen

Jos et halua tietojasi koskaan tallennettavan Chromeen, voit poistaa kehotteen käytöstä:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Maksutavat.
  3. Poista käytöstä Tallenna ja täytä maksutavat.

Salasanojen tallennusehdotusten lopettaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Poista käytöstä Tarjoa salasanojen tallentamista.

Tallennettujen tietojen korjaaminen

Jos tallennetuissa tiedoissa on virheitä, voit muokata niitä Chromessa.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Maksutavat tai Osoitteet ja muita tietoja.
  3. Valitse virheellisen kohteen oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa.

Chrome ei ehdota maksutavan tallentamista

Jos verkkosivusto on jakanut maksulomakkeen moneen osaan, Chrome ei ehkä pysty tallentamaan luottokorttia. Voit lisätä kortin Google Payhin, jolloin sitä voidaan ehdottaa:

1. Mene osoitteeseen pay.google.com.
  2. Valitse Maksutavat ja sitten Lisää maksutapoja.

Chrome ei ehdota salasanan tallentamista

Voit tallentaa salasanasi Chromeen, vaikka sitä ei ehdotettaisi automaattisesti täyttäessäsi lomaketta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Kirjoita tietosi verkkosivustolle, jolle haluat tallentaa salasanan tai kortin.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Avain Avain ja sitten Tallenna.

Jos käytät mobiililaitetta tai jos avainkuvaketta ei näy, poista salasana ja yritä kirjautua sisään uudelleen.

Chrome ei ehdota tallennettuja maksutapoja

Klikkaa luottokortin tekstikenttää. Näet luettelon tallennettuihin tietoihin perustuvista ehdotuksista.

Jos et vieläkään näe ehdotuksia, Chrome ei ehkä pysty havaitsemaan oikeita kenttiä verkkosivulta.

Chrome ei ehdota tallennettuja salasanoja

Klikkaa salasanan tekstikenttää. Näet luettelon tallennettuihin tietoihin perustuvista ehdotuksista.

Jos et vieläkään näe ehdotuksia, Chrome ei ehkä pysty havaitsemaan oikeita kenttiä verkkosivulta.

Näin voit tarkistaa tallentamasi tiedot:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Valitse sivuston oikealta puolelta Esikatselu Esikatselu.
Tallennettu Google Pay ‑kortti ei näy Chromessa
Jos haluat Google Payhin tallennettujen korttien näkyvän Chromessa, ota käyttöön synkronointiasetukset ja Maksutavat ja osoitteet Google Paysta.

Maksuvirheiden korjaaminen

Jos verkko-ostoksen tekeminen ei onnistu, ongelma saattaa johtua kortistasi tai verkkosivustosta.

Tunnistamaton 0 $:n tai 1 $:n veloitus luottokortillasi
0 $:n tai 1 $:n veloituksella Google Pay vahvistaa, että luottokorttisi on kelvollinen. Veloitus poistuu 1–7 arkipäivän kuluessa pankistasi riippuen.
Sisäänkirjautuminen ei ole turvallinen- tai Maksu ei ole turvallinen ‑virhe
Jos näet Sisäänkirjautuminen ei ole turvallinen- tai Maksu ei ole turvallinen ‑ilmoituksen, tarkista suojauksen tila: