Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com tavallisella käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä.

Flash-äänen, ‑videon ja muun Flash-sisällön toisto

Adobe Flash ‑laajennuksen avulla voit kuunnella ja katsoa Flash-ääni- ja ‑videosisältöä Chromella tietokoneellasi. Jos käytät mobiililaitetta, Flash ei toimi Chromessa.

Chrome kysyy oletuksena, haluatko suorittaa Adobe Flashin, kun vierailet sivulla, joka käyttää sitä. Näytä Flash-sisältö klikkaamalla ilmoitusta.

Flash-videoiden, ‑animaatioiden ja ‑pelien automaattinen toisto

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Valikko Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse sivun alaosassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Etsi Flash-osio.
  6. Jos luotat vierailemiisi sivustoihin ja haluat videoiden, animaatioiden ja pelien olevan automaattisesti toistettavissa, valitse Anna sivustojen suorittaa Flash.

Jos haluat sallia Flashin käytön vain tietyillä verkkosivustoilla, valitse Hallinnoi poikkeuksia. Kirjoita verkkosivuston nimi ja määritä sen käyttäytymiseksi Salli. Lue lisää sisällön sallimisesta tietyillä sivustoilla.

Flash-videoiden, ‑animaatioiden ja ‑pelien toiston estäminen

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Valikko Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse sivun alaosassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Etsi Flash-osio.
  6. Jos et halua Flash-sisällön olevan toistettavissa, valitse Estä sivustoja suorittamasta Flashia.

Flash-ongelmien korjaaminen

Virhe: "Adobe Flash on estetty, koska se on vanhentunut" tai "Laajennuksen lataus epäonnistui"

Chrome ei tue Flashia Android-laitteilla, iPhoneilla, iPadeilla tai muilla mobiililaitteilla.

Jos näet jonkin näistä virheilmoituksista tietokoneella, kokeile näitä ohjeita.

Virhe: "Seuraava laajennus kaatui" tai näet laajennuskuvakkeen Laajennus
  1. Jos Adobe Flash ei käynnisty automaattisesti uudelleen, pakota se sulkeutumaan:
    1. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää.
    2. Valitse Lisää työkaluja ja sitten Tehtävänhallinta.
    3. Valitse Laajennus: Shockwave Flash.
    4. Valitse Lopeta prosessi.
  2. Valitse vasemmassa yläreunassa Päivitä Päivitä.
Virhe: "Seuraavat laajennukset estettiin tällä sivulla"

Chrome estää automaattisesti jotain sisältöä. Oletuksena Chrome ei toista Flash-sisältöä, jos laajennus on vanhentunut tai sisältö ei ole olennaista verkkosivuston kannalta.

Korjaa ongelma kokeilemalla näitä ohjeita.

Jos et näe Flash-asetuksia

Jos käytät koulun tai työpaikan laitetta, organisaatiosi ei ehkä anna sinun muuttaa Flash-asetuksia.