Tietosuoja-asetusten valitseminen

Voit parantaa selauskokemustasi tietosuoja-asetuksilla. Esimerkiksi kun käyt verkkosivulla, Chromen verkkopalvelu voi ladata muita sivuja automaattisesti sivun linkkien perusteella.

Useimmat näistä asetuksista ovat oletuksena käytössä, mutta voit halutessasi ottaa niitä käyttöön tai poistaa käytöstä.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja.
  4. Valitse ominaisuus, jota haluat muuttaa:
    • Laita Muut laitteet -kohdasta Handoff päälle tai pois. Sillä voit vaihdella laitteiden välillä helposti, kun selaat verkko- sekä mobiililaitteella että Mac-tietokoneella.
Tyhjennä selaustietosi valitsemalla Tyhjennä selaustiedot ja sitten valitse poistettava data ja sitten Tyhjennä selaustiedot.

Liittyvät aiheet