'voksen' [adult]

Brug attributten 'voksen' [adult] til at angive, at de enkelte produkter kun er for voksne, fordi de vedrører ting som nøgenhed, seksuelt indhold eller er beregnet til at øge den seksuelle aktivitet.

Vi går op i, hvad vi viser for vores kunder, så hvis din forretningsmodel ikke henvender sig til voksne, men du sælger et enkelt produkt, der henvender sig til voksne, skal du mærke det pågældende produkt tydeligt. Så kan vi vise passende indhold, som overholder lovgivningen, til dem, der handler på nettet.

Hvornår skal den bruges?

Påkrævet, hvis et produkt har voksenindhold, såsom nøgenhed, seksuelt indhold eller er beregnet til at forstærke seksuel aktivitet

Hvis et enkelt produkt er defineret som henvendt til voksne i henhold til vores politik, skal dette produkt begrænses til voksne brugere vha. attributten 'voksen' [adult]. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende voksenindhold.

Hvis dit website generelt fokuserer på en voksen målgruppe og omfatter voksenindhold med eller uden nøgenhed, skal du i stedet bruge indstillingerne på kontoniveau:

1. Gå til din Merchant Center-konto
  2. Klik på værktøjsikonet Tools and setting menu icon [Gear] for at åbne menuen "Værktøjer og indstillinger", og vælg Konfiguration af Shopping-annoncer.
  3. Udvid panelet "Voksenindhold", og markér afkrydsningsfeltet ud for "Mit website indeholder primært indhold rettet mod voksne (f.eks. eksempel erotisk lingeri) som defineret i Googles politik."
  4. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet, behøver du ikke at indsende attributten 'voksen' for de enkelte produkter.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

'ja' [yes] / 'sand' [true]

'nej' [no] / 'falsk' [false]

Type Boolesk

Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)

yes

true

no

false

Understøttede værdier
(Content API-feeds)

true

false

Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

yes

XML-feeds <g:adult>yes</g:adult>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend enten yes [ja] eller no [nej]. Hvis et individuelt produkt ikke er henvendt til voksne, behøver du ikke at indsende no [nej]. Vi antager, at dit produkt ikke er henvendt til voksne, hvis du ikke indsender attributten, og hvis dit website ikke er angivet som henvendt til voksne på kontoniveau.
  • Vis ikke produkter henvendt til voksne på landingssiden for et produkt, der ikke er henvendt til voksne. Hvis du også annoncerer for produkter, der ikke er henvendt til voksne, skal du sørge for, at deres landingssider er helt fri for indhold, der henvender sig til voksne. Hvis det ikke er muligt, skal du markere hele dit website eller de enkelte produkter som henvendt til voksne.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Undgå at bruge attributten 'voksen' [adult] til at angive aldersgruppe. Hvis du f.eks. gerne vil angive, at du sælger sko i voksenstørrelse og ikke sko til børn, skal du bruge attributten 'aldersgruppe' [age_group] .

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked via siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

Forhandlerdefinerede pakker