I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Mønster [pattern]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten mønster [pattern] til at beskrive et mønster eller grafisk tryk på dit produkt. En T-shirt kan f.eks. have et logo for et sportshold, så du indsender måske bears eller tigers. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som kunderne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne. Hvis dit produkt har varianter, der varierer efter mønster, så skal du angive disse oplysninger via denne attribut.

An illustration of clicking different pattern options.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for alle produkter, der varierer efter mønster

Optional Valgfri for alle produkter, hvor mønstret er et vigtigt, adskillende element

Hvis mønsteret er et vigtigt element ved dit produkt, skal du indsende denne attribut. En kjole kan f.eks. fås i "polkaprikket", "stribet" og "paisleymønster". Vi anbefaler især, at du indsender attributten mønster [pattern], hvis kunderne måske vil søge efter dit produkt efter mønster, eller hvis deres beslutning om at købe produktet kan afhænge af mønsteret.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Grænser 0-100 tegn
Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom (Hvad er det?) Product.pattern, Type: Tekst
Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds Stribet
XML-feeds <g:pattern>Stribet</g:pattern>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Medtag mønster eller grafik på dit produkt. Medtag ikke værdier, der hører hjemme i andre attributter, som f.eks. farve, størrelse eller materiale.
  • Indsend et mønster for alle produkter, der varierer efter mønster. Brug attributten mønster [pattern], når dit produkt er en variant, der kendetegnes ved dets mønster (f.eks. prikker og striber), og indsend også hver variant med samme værdi for attributten varegruppe-id [item_group_id].

Indsend kun én værdi. Der accepteres kun én værdi i feltet mønster [pattern], og eventuelle efterfølgende poster ignoreres.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug en værdi, som brugerne vil kunne forstå. Den værdi, du indsender, kan blive vist for brugerne, så undgå forkortelser eller interne udtryk. Du skal f.eks. ikke indsende "prk", hvis du mener prikker, eller "strbt", hvis du henviser til en stribet skjorte.

Brug ikke værdier, der ikke nævner mønsteret. Denne attribut er valgfri, så hvis den ikke er relevant for dit produkt, skal du ikke bruge den. Undgå f.eks. at indsende værdier som "ikke relevant", "ingen", "flere" eller "andet".

Eksempler

Varianter

Hvis dit produkt har varianter af forskellige mønstre, skal du indsende mønstrene for hver variant.

Produktdata for en skaterkjole til kvinder, sort og grå, stribet, størrelse 8
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Stribet
Farve [color] Sort/grå
Størrelse [size] 8
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for en skaterkjole til kvinder, sort og grå, prikker, størrelse 8
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Prikket
Farve [color] Sort/grå
Størrelse [size] 8
Varegruppe-id [item_group_id] 12345

Produktdata for en skaterkjole til kvinder, sort og grå, sildeben, størrelse 8
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Sildeben
Farve [color] Grå
Størrelse [size] 8
Varegruppe-id [item_group_id] 12345
Beklædningsgenstande
Produktdata for T-shirt med Bears-logo, marineblå, til mænd, XL
Attribut Værdi
Titel [title] Herretøj, T-shirt med Bears – marineblå – XL
Mønster [pattern] bears
Størrelse [size] XL
Køn [gender] male
Farve [color] Marineblå

Produktdata for T-shirt med Tigers-logo, grå, til kvinder, large
Attribut Værdi
Titel [title] Dametøj, T-shirt med Tigers – grå – large
Mønster [pattern] tigers
Størrelse [size] L
Køn [gender] female
Farve [color] Grå

Produktdata for skaterkjole, polkaprikket, sort/hvid
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Polkaprikket
Farve [color] Sort/hvid
Badeværelsestilbehør

Mønsteret kan være en afgørende beslutningsfaktor, når brugere shopper efter badeforhæng, håndklæder eller andet badeværelsestilbehør.

Produktdata for badeforhæng, stribet, grøn og hvid
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Stribet
Farve [color] Grøn/hvid

Produktdata for badeforhæng, blomstret, lilla og grøn og hvid
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Blomstret
Farve [color] Lilla/grøn/hvid

Produktdata for badeforhæng, amerikansk flag
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Det amerikanske flag
Farve [color] Rød/blå/hvid
Møbler

Mønsteret kan være en afgørende beslutningsfaktor, når brugere shopper efter møbler.

Produktdata for sofa, midten af århundredet, sildeben, brun
Attribut Værdi
Mønster [pattern] Sildeben
Farve [color] Brun