custom_label_0-4 [tilpasset_etiket_0-4]: Definition

De tilpassede etiketter custom_label_0 [tilpasset_etiket_0] til custom_label_4 [tilpasset etiket 4] giver dig mulighed for at oprette specifikke filtre, som du kan bruge i dine Shopping-kampagner. Brug disse filtre til rapportering og budgivning for grupper af produkter. De oplysninger, du angiver i denne attribut, vises ikke til brugerne.

Du kan f.eks. angive, at en gruppe af produkter er sæsonbestemte, på udsalg eller har et bestemt salgsniveau.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du annoncerer for dine produkter ved hjælp af Shopping-kampagner i Google Ads, kan du bruge tilpassede etiketter til at gruppere produkter med henblik på rapportering og budgivning.

Attributterne for de tilpassede etiketter har numrene 0-4:

• custom_label_0 [tilpasset_etiket_0]
  • custom_label_1 [tilpasset_etiket_1]
  • custom_label_2 [tilpasset_etiket_2]
  • custom_label_3 [tilpasset_etiket_3]
  • custom_label_4 [tilpasset_etiket_4]

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII), ingen skelnen mellem store og små bogstaver
Grænser

1-100 tegn, op til 1.000 unikke værdier på hele kontoen for hver af attributterne for tilpassede etiketter (op til 5.000 etiketter i alt)

Gentaget felt Nej, men du kan oprette op til fem tilpassede etiketter med numre fra custom_label_0 [tilpasset_etiket_0] til custom_label_4 [tilpasset_etiket_4]

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

sommer

XML-feeds <g:custom_label_0>sommer</g:custom_label_0>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend kun én værdi for hver tilpasset etiketattribut.
  • Opret op til 1.000 unikke etiketter for hver af attributterne for tilpassede etiketter på hele din konto (op til 5.000 etiketter i alt, 1.000 etiketter pr. attribut). Hvis du indsender produkter med en tilpasset etiket, når denne grænse er overskredet, vil du ikke kunne se rapportering for produkter med disse yderligere etiketter. Du kan muligvis også opleve andre rapporteringsfejl. For at løse problemet skal du reducere antallet af unikke etiketter og derefter indsende dine produktdata igen.
  • Brug kun tilpassede etiketattributter til Shopping-kampagner. For at få vist dynamiske remarketingkampagner skal du bruge attributterne ads_labels [ads_etiketter] og ads_grouping [ads_gruppering]. Få flere oplysninger om attributspecifikationen for displayannoncer.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Opret op til fem tilpassede etiketter for hvert produkt: custom_label_0 [tilpasset_etiket_1] til custom_label_4 [tilpasset_etiket_4]
  • Vælg din egen definition for hver af de fem tilpassede etiketter. Vær opmærksom på de mulige værdier for hver etiket. På baggrund af din definition kan du føje værdierne til hvert enkelt produkt på din Merchant Center-konto.
  • Brug feedregler til automatisk at tildele tilpassede etiketter ud fra værdier, du allerede har indsendt i dine produktdata. Hvis du f.eks. ønsker, at en tilpasset etiket skal repræsentere forskellige prisintervaller, kan du oprette en regel, der automatisk føjer en bestemt værdi til custom_label_0 [tilpasset_etiket_0] baseret på prisintervallet. Du kan f.eks. bruge følgende etiketter: 0-5, 5-10, 10-20, 20+. Få mere at vide om feedregler.

Eksempler

Definitioner for tilpassede etiketter

Opret dine egne definitioner for tilpassede etiketter, og medtag kun én type etiket pr. attribut. Denne definition er ikke noget, som du indtaster i Google Ads eller Merchant Center, men den er med til at give dig en bedre forståelse af, hvilke værdier du bør medtage.

Attribut custom_label_0 [tilpasset_etiket_0]
Din definition Sæson
Eksempelværdier vinter, forår, sommer, efterår

Attribut custom_label_1 [tilpasset_etiket_1]
Din definition Salgsniveau
Eksempelværdier stort salg, lavt salg

Attribut custom_label_2 [tilpasset_etiket_2]
Din definition Prisintervaller
Eksempelværdier 0-5, 5-10, 10-20, 20+

Attribut custom_label_3 [tilpasset_etiket_3]
Din definition Avance
Eksempelværdier lav avance, høj avance

Attribut custom_label_4 [tilpasset_etiket_4]
Din definition Udgivelsesår
Eksempelværdier 1998, 2000, 2010, 2016
Eksempelværdier

For hvert produkt, som du indsender, kan du kun medtage én etiket (f.eks. "sommer") pr. attribut (f.eks custom_label_0 [tilpasset_etiket_0]). Men hvis du ønsker at medtage flere etiketter, kan du tilføje de andre attributter for tilpassede etiketter.

Husk på, at alle disse attributter er valgfri. Du bør derfor kun medtage en tilpasset etiket, hvis den er nyttig for dig.

Produkt Google Malibu-solbriller
custom_label_0 [tilpasset_etiket_0] sommer
custom_label_2 [tilpasset_etiket_2] 5-10
custom_label_4 [tilpasset_etiket_4] 2016