I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

'pakke' [is_bundle]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten pakke [is_bundle] til at angive, at du har et hovedprodukt, som du har samlet i en gruppe med andre, forskellige produkter, der sælges sammen som én pakke til en enkelt pris.

Denne attribut lader os vise dit produkt i de rigtige situationer ved at skelne dit produkt fra producentens egne pakker, multipacks og andre produkter uden tilbehør.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

RequiredPåkrævet for at vise dine produkter i gratis fortegnelser på Google, hvis du har oprettet en pakke, der indeholder et primært produkt.

RequiredPåkrævet for Shopping-annoncer, hvis du har oprettet en pakke, der indeholder et primært produkt, og du målretter mod et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Japan
  • Nederlandene
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Det vigtigste produkt i en pakke er det fremhævede produkt, mens yderligere produkter skal være tilbehør eller ekstraudstyr, der supplerer det primære produkt.

Eksempler:

• Hvis en dukke sælges sammen med et sæt dukketøj, der ikke er en del af pakken med dukken, er dukken det primære produkt, og dukketøjet er tilbehør.
  • Hvis en spillekonsol sælges sammen med tre spil, er spillekonsollen det primære produkt.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Boolesk
Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)
yes
true
no
false
Understøttede værdier
(Content API-feeds)
yes
true
no
false
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Ja

XML-feeds <g:is_bundle>ja</g:is_bundle>
Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.
Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Hvis dit produkt er en tilpasset pakke bestående af forskellige produkter, du har oprettet, og pakken indeholder et hovedprodukt, skal du angive yes for denne attribut. F.eks. et kamera i kombination med en linse og en taske. Hvis du ikke indsender attributten, sættes værdien som standard til no.
  • Indsend ikke pakkeattributten for en producentdefineret pakke.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

Specialfremstillede produkter

Brug attributten er_sæt [is_bundle] til at informere os om, at produktet er tilpasset, f.eks. i form af indgravering eller anden personlig tilpasning.

Eksempler

Forhandlerdefineret pakke

Produktdata for 11,6" Chromebook pakket med et laptop-etui og ekstra batteri
Attribut Værdi
'titel' [title] 11,6" Chromebook – 16 GB SSD + laptop-etui og 3990mAh batteri
'pakke' [is_bundle] ja

Produktdata for digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med tilbehør
Attribut Værdi
'titel' [title] Google 25,3 MP digitalt SLR-kamerahus + tilbehørspakke
'pris' [price] 4325.00 DKK
'Brand' [brand] Google
'pakke' [is_bundle] ja

Produktdata for sæt med hue og halstørklæde med Google-logo
Attribut Værdi
'titel' [title] Sæt med hue og halstørklæde med Google-logo
'pakke' [is_bundle] nej

Legetøj

Produktdata for 18" Android-dukke + matchende pailletbluse og -bukser
Attribut Værdi
'titel' [title] 18" Android-dukke + matchende pailletbluse og -bukser
'pakke' [is_bundle] ja