'pakke' [is_bundle]

Brug attributten 'pakke' [is_bundle] til at angive, at du har oprettet en pakke: Et hovedprodukt, som du har samlet i en gruppe med andre, forskellige produkter, der sælges sammen som én pakke til en enkelt pris.

Denne attribut lader os vise dit produkt i de rigtige situationer ved at skelne dit produkt fra producentens egne pakker, multipacks og andre produkter uden tilbehør.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Hvornår skal den bruges?

Påkrævet for at vise dine produkter i udvidede gratis fortegnelser på Google, hvis du har oprettet en pakke, der indeholder et primært produkt.

Påkrævet for Shopping-annoncer, hvis du har oprettet en pakke, der indeholder et primært produkt, og du målretter mod et af følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Japan
  • Nederlandene
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Det primære produkt i pakken er det produkt, der fremhæves over de andre produkter i pakken. De øvrige produkter skal være tilbehør eller ekstraudstyr, der supplerer det primære produkt. Eksempler:

• Hvis en dukke sælges sammen med et sæt dukketøj, der ikke er en del af pakken med dukken, er dukken det primære produkt, og dukketøjet er tilbehør.
  • Hvis en spillekonsol sælges sammen med tre spil, er spillekonsollen det primære produkt.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Boolesk
Understøttede værdier
(tekst- og XML-feeds)
yes
true
no
false
Understøttede værdier
(Content API-feeds)
yes
true
no
false
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

Ja

XML-feeds <g:is_bundle>ja</g:is_bundle>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend yes [ja], hvis dit produkt er en brugerdefineret pakke bestående af forskellige produkter, du har oprettet, og pakken indeholder et hovedprodukt. F.eks. et kamera kombineret med en linse og taske. Hvis du ikke indsender attributten, er standarden no [nej].
  • Indsend ikke attributten is_bundle [er_sæt] for en producentdefineret pakke.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

Specialfremstillede produkter

Brug attributten 'er_sæt' [is_bundle] til at informere os om, at produktet er tilpasset, f.eks. i form af indgravering eller anden personlig tilpasning.

Eksempler

Forhandlerdefineret pakke

Produktdata for 11,6" Chromebook pakket med et laptop-etui og ekstra batteri
Attribut Værdi
'titel' [title] 11,6" Chromebook – 16 GB SSD + laptop-etui og 3990mAh batteri
'pakke' [is_bundle] yes [ja]

Produktdata for digitalt Google-spejlreflekskamera på 25,3 MP med tilbehør
Attribut Værdi
'titel' [title] Google 25,3 MP digitalt SLR-kamerahus + tilbehørspakke
'pris' [price] 4325.00 DKK
'brand' [brand] Google
'pakke' [is_bundle] yes [ja]

Produktdata for sæt med hue og halstørklæde med Google-logo
Attribut Værdi
'titel' [title] Sæt med hue og halstørklæde med Google-logo
'pakke' [is_bundle] no [nej]

Legetøj

Du kan også gruppere legetøj med tilbehør, såsom en dukke med tøj.

Produktdata for 18" Android-dukke + matchende pailletbluse og -bukser
Attribut Værdi
'titel' [title] 18" Android-dukke + matchende pailletbluse og -bukser
'pakke' [is_bundle] yes [ja]