In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Aankondigingen voor het betalingscentrum

Hier kunt u elke maand zien wat er nieuw is in Merchant Center.

2019
New feature update Uw producten worden mogelijk in aanvullende landen weergegeven
Augustus 2019
Helpcentrum | Overzicht van wijzigingen
Acccount settings update Verzendinstellingen zijn vereist als uw producten buiten het land van verkoop voor uw feed worden geleverd
Juli 2019
Overzicht van wijzigingen
Automatic item updates and Shopping Actions
June 13, 2019
Help CenterChange log
New feature updateShopping Actions: Updates to Retailer Standards criteria
May 31, 2019
Change log
New feature updateChanges to Shopping Actions Merchant Terms of Service
April 2019
Help CenterChange log
New feature updateUpdate van het beleid inzake gezondheidszorg: grensoverschrijdende targeting op Duitsland door online apotheken
April 2019
Helpcentrum | Overzicht met wijzigingen
New feature update2019 Merchant Center product data specification update
March 2019
Help CenterChange log
Acccount settings updateComparison Listing ads for Comparison Shopping Services
March 2019
Help Center | Change log
Acccount settings updateConnecting you to visual shoppers with new ad formats on Google Images
March 2019
Change log
New feature updateMarketplace facilitator tax application in SD, DC
March 2019
Help Center | Change log

Acccount settings updateWijzigingen in het beleid voor politieke content in India
Februari 2019
Helpcentrum | Overzicht van wijzigingen

2018
Acccount settings update Wijzigingen in de factureringsgegevens voor de Orders API
December 2018

Overzicht van wijzigingen

Acccount settings update Het Shopping-beleid voor gezondheidszorg en geneesmiddelen is geüpdatet.
Juli 2018
Helpcentrum | Overzicht van wijzigingen

Acccount settings update Google Shopping-feedspecificatie voor producten: update 2018
25-06-2018

Helpcentrum

Acccount settings update Het Shopping-beleid voor gevaarlijke producten is geüpdatet.
Mei 2018

Helpcentrum | Overzicht van wijzigingen

New feature update U kunt nu een uiterste besteldatum voor feestdagen instellen.
Januari 2018

Helpcentrum | Overzicht van wijzigingen

2017
Acccount settings update Het kenmerk 'energieklasse' is geüpdatet.
December 2017

Helpcentrum

New feature update De vereisten voor belasting op goederen en diensten in India en de vereisten voor compatibele producten van derden zijn geüpdatet.
Oktober 2017

Overzicht van wijzigingenHelpcentrum

New feature update Wijzigingen in het beleid voor op volwassenen gerichte content in Duitsland
Oktober 2017

Overzicht van wijzigingenHelpcentrum

Acccount settings updateDe automatische artikelupdates zijn verbeterd voor nauwkeurigere gegevens.
Oktober 2017

Helpcentrum

New feature update Updates aan feeds in Merchant Center
Augustus 2017

Overzicht van wijzigingen

New feature update De opties voor e-mailcontacten zijn geüpdatet. Voortaan kunt u gebruikmaken van nieuwe instellingen voor e-mailvoorkeuren en van extra e-mailcontacten.
Augustus 2017

Overzicht van wijzigingenHelpcentrum

New feature update Klanten kunnen zich voortaan ook via mobiele websites aanmelden voor Google Klantenreviews.
Juli 2017

Helpcentrum

Acccount settings update Google Shopping-feedspecificatie voor producten: update 2017
23-5-2017

Helpcentrum

New feature update Maak kennis met Google Klantenreviews.
April 2017

Overzicht van wijzigingen | Blogpost

New feature update Gebruikers kunnen voortaan meerdere Merchant Center-accounts beheren vanuit één Google-account.
24-2-2017

Helpcentrum

New feature update Shopping-campagnes zijn nu beschikbaar in Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore en Zuid-Afrika.
Februari 2017

Talen en valuta's

2016
New feature update Artikelen voor de productspecificaties zijn opnieuw ontworpen om het gebruiksgemak te verhogen.
24-10-2016

Productspecificaties | Overzicht van wijzigingen

New feature update Maak kennis met het nieuwe Google Merchant Center.
30-8-2016

Overzicht van wijzigingen | Blogpost

New feature update Gebruik valutaconversie om uw productgegevens in meer doellanden beschikbaar te maken.
30-8-2016

Helpcentrum

Acccount settings update De set feedregels is geüpdatet met aangepaste regels en nieuwe transformaties.
29-8-2016

Overzicht van wijzigingen

New feature update Er zijn nieuwe verzendinstellingen geïntroduceerd.
12-7-2016

Overzicht van wijzigingenHelpcentrum

Acccount settings update De functie voor preventieve afkeuring van artikelen wegens schendingen van productgegevens is toegevoegd voor alle landen. Deze functie kan alleen op bepaalde schendingen van productgegevens worden toegepast.
12-7-2016
Helpcentrum
New feature update De maximale grootte van afbeeldingsbestanden is verhoogd van 4 MB naar 16 MB.
1-6-2016
Helpcentrum
New feature update Google Shopping-feedspecificatie voor producten: update 2016
25-5-2016
Overzicht van wijzigingen
New feature update Lees berichten die naar uw account zijn verzonden in het Merchant Center-berichtenarchief. Met de nieuwe functie Berichtenarchief kunt u alle e-mails, meldingen en aankondigingen op één centrale plek bekijken.
17-5-2016
Helpcentrum
New feature update Zet uw gegevens om met feedregels om aan de vereisten van de feedspecificatie voor producten in Google Shopping te voldoen.
26-4-2016
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Vandaag is het nieuwe beleidscentrum van Google Shopping gelanceerd. Maak kennis met het nieuwe beleid.
29-2-2016
Overzicht van wijzigingen
Acccount settings update Voor sommige landen is de vereiste toegevoegd om een GTIN in te dienen voor alle producten die een GTIN hebben.
8-2-2016

Overzicht van wijzigingenHelpcentrum

2015
Acccount settings update We maken ons beleid gebruiksvriendelijker. Lees het nu.
2-12-2015
Overzicht van wijzigingen
Acccount settings update Voor sommige landen is de optie toegevoegd om een handmatige beoordeling aan te vragen van een artikel dat is afgekeurd in verband met GTIN's voor aangewezen merken.
15-9-2015
Helpcentrum
New feature update Voor alle landen is een feeduploadfunctie via SFTP (SSH File Transfer Protocol) met wachtwoordbeveiliging geïntroduceerd. Hiermee kunnen feeds op een veiligere manier worden geüpload.
3-9-2015
Helpcentrum
New feature update De functie E-commerceplatform is geïntroduceerd voor alle landen. Hiermee kunnen productgegevens worden geïmporteerd van ondersteunde e-commerceplatforms.
1-9-2015
Helpcentrum
New feature update Gebruik de Google Merchant Center-add-on voor Google Spreadsheets om gemakkelijk feeds op basis van een spreadsheet te maken, te valideren en in te dienen.
25-6-2015
Helpcentrum | Blogpost
New feature update Google Shopping-feedspecificatie voor producten en Google-producttaxonomie: update 2015
8-6-2015
Helpcentrum | Blogpost
Acccount settings update Verifieer en claim uw website-URL voortaan zonder Merchant Center te verlaten. Dit doet u op het tabblad Websiteverificatie onder Instellingen.
4-6-2015
Helpcentrum
Acccount settings update De mogelijkheid voor verkopers om een handmatige beoordeling van een beleidsschending aan te vragen, is toegevoegd voor alle landen. U kunt alleen voor bepaalde beleidsschendingen een beoordeling aanvragen.
26-5-2015
Helpcentrum
Acccount settings update De functie voor preventief afkeuren van artikelen is toegevoegd voor alle landen. Deze functie kan alleen op bepaalde beleidsschendingen worden toegepast.
26-5-2015
Helpcentrum
Acccount settings update Er zijn waarschuwingen toegevoegd voor teruggeroepen producten. Voortaan ontvangt u waarschuwingen voor producten die in een database met teruggeroepen producten zijn gevonden.
30-4-2015
Helpcentrum
New feature update Met de feed voor het updaten van online productvoorraad kunt u de gegevens voor prijs, beschikbaarheid en uitverkoopprijs snel updaten.
8-4-2015
Helpcentrum
Acccount settings update De vereisten voor aangepaste goederen zijn geüpdatet.
1-4-2015
Overzicht van wijzigingen
Acccount settings update Velden met aanhalingstekens worden nu automatisch ingeschakeld voor nieuwe feeds.
30-3-2015
Helpcentrum
Known issues update De vormgeving van Merchant Center is vernieuwd. Bovendien kunt u voortaan het volledige Helpcentrum doorzoeken vanuit uw account.
10-2-2015
Helpcentrum
New feature update Nieuwe dimensiekenmerken voor verzending zijn nu beschikbaar voor verkopers met verzendtarieven die door de gebruikte pakketdienst worden berekend.
4-2-2015
Helpcentrum | Blogpost
New feature update Extra verzendopties voor Australië
26-1-2015
Helpcentrum | Google+
2014
New feature update Google Shopping-feedspecificatie voor producten: update 2014
Helpcentrum