I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Meddelanden om Merchant Center

Här hittar du månadens nyheter i Merchant Center.

2019
New feature updateDina produkter kan visas i fler länder
Augusti 2019
HjälpcenterÄndringslogg
Acccount settings update Frakt måste konfigureras om dina produkter skickas utanför flödets försäljningsland
Juli 2019
Ändringslogg
Automatic item updates and Shopping Actions
June 13, 2019
Help CenterChange log
New feature updateShopping Actions: Updates to Retailer Standards criteria
May 31, 2019
Change log
New feature updateChanges to Shopping Actions Merchant Terms of Service
April 2019
Help CenterChange log
New feature updateUppdaterad policy för sjuk- och hälsovård: Onlineapotek med internationell inriktning på Tyskland
April 2019
Hjälpcenter | Ändringslogg
New feature update2019 Merchant Center product data specification update
March 2019
Help CenterChange log
Acccount settings updateComparison Listing ads for Comparison Shopping Services
March 2019
Help Center | Change log
Acccount settings updateConnecting you to visual shoppers with new ad formats on Google Images
March 2019
Change log
New feature updateMarketplace facilitator tax application in SD, DC
March 2019
Help Center | Change log

Acccount settings updateÄndringar i policyn för politiskt innehåll för Indien
februari 2019
Hjälpcenter | Ändringslogg

2018
Acccount settings update Ändringar i beställningars API-faktureringsuppgifter
december 2018

Ändringslogg

Acccount settings update Uppdateringar av Shopping-policyn för hälsovård och läkemedel
juli 2018
Hjälpcenter | Ändringslogg

Acccount settings update Uppdatering av produktflödesspecifikationen för Shopping 2018
25.6.2018

Hjälpcenter

Acccount settings update Uppdateringar av Shopping-policyn för farligt innehåll
maj 2018

Hjälpcenter | Ändringslogg

New feature update Nu kan du ställa in sista datum för onlinebeställningar inför högtider.
januari 2018

Hjälpcenter | Ändringslogg

2017
Acccount settings update Uppdatering av attributet energy_efficiency_class
december 2017

Hjälpcenter

New feature update Uppdateringar av Indiens GST och krav på kompatibla produkter från tredje part
oktober 2017

Ändringslogg | Hjälpcenter

New feature update Ändringar av policyn för barnförbjudet innehåll i Tyskland
oktober 2017

Ändringslogg | Hjälpcenter

Acccount settings updateAutomatiska varuuppdateringar har förbättrats för att ge tillförlitligare data
oktober 2017

Hjälpcenter

New feature update Uppdateringar av flöden i Merchant Center
augusti 2017

Ändringslogg

New feature update Uppdateringar av alternativ för e-postkontakter. Nya e-postinställningar och ytterligare e-postkontakter är nu tillgängliga.
augusti 2017

Ändringslogg Hjälpcenter

New feature update Kunder kan nu välja att delta i Google Kundrecensioner på mobilwebbplatser.
juli 2017

Hjälpcenter

Acccount settings update Uppdatering av Google Shoppings produktflödesspecifikation 2017
23 maj 2017

Hjälpcenter

New feature update Vi presenterar Google Kundrecensioner.
april 2017

Ändringslogg | Blogginlägg

New feature update Användare får nu åtkomst till och kan hantera flera Merchant Center-konton från ett enda Google-konto.
24 februari 2017

Hjälpcenter

New feature update Shopping-kampanjer finns nu i Irland, Nya Zeeland, Singapore och Sydafrika.
februari 2017

Språk och valutor

2016
New feature update Artiklar om produktdataspecifikation har skrivits om för att bli mer lättanvända.
24 oktober 2016

Produktdataspecifikation | Ändringslogg

New feature update Vi presenterar nya Google Merchant Center.
30 augusti 2016

Ändringslogg | Blogginlägg

New feature update Gör din produktdata tillgänglig i flera målländer genom att använda valutaomvandling.
30 augusti 2016

Hjälpcenter

Acccount settings update Flödesreglerna har uppdaterats med nya regler och omvandlingar.
29 augusti 2016

Ändringslogg

New feature update Nya fraktinställningar
12 juli 2016

Ändringslogg | Hjälpcenter

Acccount settings update Funktionen för förebyggande underkännande av varor vid produktdataöverträdelser lades till för alla länder. Den här funktionen kan endast tillämpas för vissa produktdataöverträdelser.
12.7.2016
Hjälpcenter
New feature update Ökade den maximala storleken på bildfilen från 4 MB till 16 MB
1 juni 2016
Hjälpcenter
New feature update Uppdatering av Google Shoppings produktflödesspecifikation 2016
25 maj 2016
Ändringslogg
New feature update Visa meddelanden som skickas till ditt konto i meddelandearkivet i Merchant Center. Med den nya meddelandearkivfunktionen kan du se alla e-postmeddelanden, varningar och tillkännagivanden på en central plats.
17 maj 2016
Hjälpcenter
New feature update Använd flödesregler för att anpassa din data så att den uppfyller kraven i Google Shoppings produktflödesspecifikation.
26 april 2016
Hjälpcenter | Blogginlägg
Acccount settings update Vi lanserade det nya policycentret för Google Shopping i dag. Bekanta dig med de nya policyerna.
29 februari 2016
Ändringslogg
Acccount settings update För vissa länder är det nu ett krav att tillhandahålla en GTIN-kod för alla produkter som har en sådan.
8 februari 2016

Ändringslogg | Hjälpcenter

2015
Acccount settings update Vi gör våra policyer mer lättlästa. Se policyerna nu.
2 december 2015
Ändringslogg
Acccount settings update Möjligheten att begära en manuell granskning av en underkänd vara på grund av GTIN-nummer för utvalda märken lades till för vissa länder.
15 september 2015
Hjälpcenter
New feature update En funktion för flödesöverföring via lösenordsbaserad SFTP (SSH File Transfer Protocol) har lanserats för säkrare flödesöverföring i alla länder.
3 september 2015
Hjälpcenter
New feature update För samtliga länder: En ny funktion har lanserats på e-handelsplattformen som gör att produktdata kan importeras från e-handelsplattformar som stöds.
1 september 2015
Hjälpcenter
New feature update Använd Google Merchant Center-tillägget för Google Kalkylark för att enkelt skapa, verifiera och skicka kalkylarksbaserade flöden.
25 juni 2015
Hjälpcenter | Blogginlägg
New feature update Uppdatering av Google Shoppings specifikation för produktflöde och Googles produktklassificering 2015
8 juni 2015
Hjälpcenter | Blogginlägg
Acccount settings update Du kan verifiera och göra anspråk på webbplatsadressen direkt under Inställningar på fliken Webbplatsverifiering i Merchant Center.
4 juni 2015
Hjälpcenter
Acccount settings update Möjligheten för säljare att begära manuell granskning av policyöverträdelser lades till för alla länder. Granskning kan endast begäras för vissa policyöverträdelser.
26 maj 2015
Hjälpcenter
Acccount settings update Funktionen för förebyggande underkännande av varor lades till för alla länder. Denna funktion kan endast tillämpas för vissa policyöverträdelser.
26 maj 2015
Hjälpcenter
Acccount settings update Varningar om återkallade produkter. Nu får du varningar om produkter som finns i en databas över återkallade produkter.
3 april 2015
Hjälpcenter
New feature update Med Flödet Lageruppdatering – onlineprodukter kan du göra snabba uppdateringar av pris, tillgänglighet och försäljningspris.
8 april 2015
Hjälpcenter
Acccount settings update Nya krav på specialbeställningsvaror
1 april 2015
Ändringslogg
Acccount settings update Nu aktiveras fält med citattecken automatiskt för nya flöden.
30 mars 2015
Hjälpcenter
Known issues update Merchant Center får ett nytt utseende och det går nu att söka i hela hjälpcentret via ditt konto.
10 februari 2015
Hjälpcenter
New feature update Nya dimensionsattribut för frakt är nu tillgängliga för säljare som använder speditörsberäknade fraktkostnader.
4 februari /2015
Hjälpcenter | Blogginlägg
New feature update Utökade leveransfunktioner för Australien
26 januari 2015
Hjälpcenter | Google+
2014
New feature update Uppdatering av Google Shoppings produktflödesspecifikation 2014
1 juni 2014
Hjälpcenter