Aanvullende Google-services

Wanneer u zich aanmeldt voor G Suite heeft uw team toegang tot verschillende aanvullende gratis services, zoals YouTube, Blogger en Google Analytics (zie hieronder). U kunt deze services in- of uitschakelen voor gebruikers door in de Admin Console naar Aanvullende Google-services te gaan. Kijk hieronder voor meer informatie.

Gratis Google-services gebruiken

Beschikbare gratis services bekijken
    Service Beschrijving
    Blogger Deel uw leven online via een blog: snel, gemakkelijk en gratis. Voorwaarden Help
    Chrome-beheer Configureer en beheer gebruikersinstellingen voor de Chrome-browser en Chrome-apparaten. Voorwaarden Help
    Chrome Web Store Zoek, koop en installeer cloud-apps. Voorwaarden Help
    DART for Publishers Stroomlijn advertentiebeheerfuncties met geavanceerde targeting en meer. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
    DoubleClick Campaign Manager Voer campagnes eenvoudiger uit, van mediaplanning tot rapportages. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
    DoubleClick Creative Solutions Beheer rich media-productie en de workflow met deze tool die is ontworpen voor creatieve bedrijven. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
    DoubleClick DART Enterprise Verkoop, lever, rapporteer en factureer advertentievoorraad. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
    DoubleClick for Publishers Stroomlijn advertentiebeheerfuncties met geavanceerde targeting en meer. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
    DoubleClick Search Beheer advertenties waarvoor wordt betaald per klik en trefwoorden. Optimaliseer deze in alle grote zoekmachines. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
    FeedBurner Maak en beheer aangepaste RSS-feeds. Voorwaarden Help
    Fusion Tables Verzamel, visualiseer en deel gegevenstabellen. Voorwaarden Help
    Google AdSense Plaats Google-advertenties op uw website en genereer daar inkomsten mee. Voorwaarden Helpen
    Google-partners Demonstreer kennis en vaardigheden in Google AdWords met een wereldwijd erkend programma. Voorwaarden Help
    Google AdWords Plaats advertenties op Google en in ons advertentienetwerk. Voorwaarden Help
    Google Analytics Krijg uitgebreid inzicht in uw websiteverkeer en de effectiviteit van uw marketing. Voorwaarden Help
    Google Bladwijzers Open uw bladwijzers op elke computer. Gebruik Lijsten om ze te delen met vrienden. Voorwaarden Help
    Google Boeken Doorzoek de volledige tekst van boeken. Voorwaarden Help
    Google Chrome Sync Synchroniseer uw bladwijzers, browservoorkeuren en browserthema op meerdere computers. Voorwaarden Help
    Google Aangepast zoeken Maak aangepast zoeken mogelijk voor uw community. Voorwaarden Help
    Google Developers Console Ontwikkel apps met Google API's en het Google Cloud Platform. Voorwaarden Help
    Google Finance Bedrijfsinformatie, nieuws en interactieve diagrammen. Voorwaarden Help
    Google Discussiegroepen Maak en neem deel aan openbare discussiegroepen. Voorwaarden Help
    Google in uw eigen taal Vertaal helpinformatie en de zoekinterface van Google naar uw voorkeurstaal. Voorwaarden Help
    Google Map Maker Word burgercartograaf en help de wereld in kaart te brengen. Voorwaarden Help
    Google Maps Bekijk kaarten en routebeschrijvingen. Voorwaarden Help
    Google Mijn Bedrijf Help uw bedrijf gevonden te worden met Google. Voorwaarden Help
    Google MyMaps Maak, deel en publiceer aangepaste kaarten. Voorwaarden Help
    Google Nieuws Doorzoek duizenden nieuwsberichten. Voorwaarden Help
    Google Payments Een snellere, veiligere en gemakkelijkere manier om online te winkelen. Voorwaarden Help
    Google Foto's Sla foto's op en deel deze met Google Foto's. Voorwaarden Help
    Google Play Download de nieuwste apps, games, muziek, films, tv-programma's en nieuws op al uw apparaten. Voorwaarden Helpen
    Google Play-console Stel Android-apps die u ontwikkelt ter beschikking aan het snel groeiende bestand van Android-gebruikers. Voorwaarden Help
    Google Public Data Ontdek openbare gegevens met de Google Public Data Explorer en maak er visualisaties van. Vervolgens kunt u daarnaar linken of ze insluiten in hun eigen webpagina's. Voorwaarden Help
    Google Search Console Laat Google uw site bekijken. Voorwaarden Help
    Google Shopping Zoek producten in online winkels op het hele internet. Voorwaarden Help
    Google Takeout Maak een back-up van de gegevens in uw Google-account en download de gegevens. Voorwaarden Help
    Google Translator Toolkit Tools voor vertalers, waarmee uw pagina's en documenten sneller kunnen worden vertaald. Voorwaarden Help
    Google Trips Bevat alle reisdetails uit uw e-mails, samen met een reisgids van uw bestemming en een dagplanning. U bekijkt dit op uw telefoon, of u nu een internetverbinding heeft of niet. Voorwaarden Help
    Google Voice Eén nummer voor meerdere telefoons, online voicemail en goedkoper bellen. Voorwaarden Help
    Persoonlijke opslagruimte Laat eindgebruikers aanvullende opslagruimte aanschaffen voor Google Drive. Voorwaarden Help
    Locatiegeschiedenis Beheer en meld de locatiegeschiedenis. Voorwaarden Help
    Merchant Center Upload productgegevens naar Google en maak ze beschikbaar in Google Product Search. Voorwaarden Help
    Mobile Test Tools Test uw URL voor compatibiliteit op mobiele schermen. Voorwaarden Help
    Panoramio Bewaar en orden uw foto's en voeg er geotags aan toe. Voorwaarden Help
    Partner Dash Krijg snel toegang tot apps die worden gehost door Google-partners. Voorwaarden Help
    Partnercentrum voor Play Boeken Promoot uw boeken online via Google Boeken. Aanmelden vereist Help
    Spaces Maak snel een groep voor een onderwerp of groep mensen. Voorwaarden Help
    Web- en app-activiteit Sla uw zoekactiviteit op en beheer deze. Geef relevantere informatie weer in Zoeken, Maps en Google Assistent. Voorwaarden Help
    YouTube Bekijk, upload en deel video's.

Niet beschikbaar in alle regio's. Meer informatie.

Voorwaarden Help
    YouTube CMS Identificeer en beheer content met Content ID. Voorwaarden Help
    Gesponsorde YouTube-video's Promoot video's op de pagina's met zoekresultaten in YouTube. Voorwaarden Help
    Belangrijke disclaimer

Voor bovenstaande services geldt het volgende:

• De services kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
    • De services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle gebieden,
    • De services vallen momenteel niet onder enige ondersteuningsovereenkomst of Service Level Agreement. Voor deze services kunt u hulp krijgen in de Google-helpcentra en Helpforums. In de toekomst wordt ondersteuning wellicht beschikbaar voor deze services.
    Gratis services zoeken in de Admin Console

Ga als volgt te werk om een service (die hierboven staat) te zoeken en beheren voor uw gebruikers:

1. Log in bij uw Google-beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op het dashboard van de beheerdersconsole naar Appsen vervolgensAanvullende Google-services.

Aanvullende Google-services

In eerste instantie staan de services die zijn ingeschakeld bovenaan. Onder Filters kunt u ervoor kiezen services te sorteren op Aanbevolen services of Organisatie.

3. Klik op de naam van een service om de instellingen ervan te beheren. Volg deze stappen om de service in of uit te schakelen.

Kunt u YouTube of Google Voice niet inschakelen? Als u een bepaalde service niet kunt inschakelen, kunnen er beperkingen zijn voor het gebruik van die service in uw land. Meer informatie.