Aanvullende Google-services

Wanneer u zich aanmeldt voor G Suite heeft uw team toegang tot verschillende aanvullende services, zoals YouTube, Blogger en Google Analytics (zie hieronder). U kunt deze services in- of uitschakelen voor gebruikers door in de beheerdersconsole naar Aanvullende Google-services te gaan.

Opmerking: Sommige services kunnen afzonderlijk worden beheerd in de beheerdersconsole, maar andere niet. U kunt services die niet afzonderlijk kunnen worden beheerd, allemaal tegelijk in- of uitschakelen.

Aanvullende Google-services gebruiken

Services die u afzonderlijk kunt in- of uitschakelen

U kunt deze services afzonderlijk in- of uitschakelen in de beheerdersconsole.

Service Beschrijving
App Maker

App Maker is een webgebaseerde app-ontwikkelomgeving waarmee eindgebruikers custom web-apps kunnen maken en implementeren.

App Maker slaat gegevens die worden gebruikt door de apps op in een database (zoals Google Cloud SQL) waarvoor aparte algemene voorwaarden gelden. App Maker is beschikbaar als aanvullende service in G Suite Business, G Suite Enterprise en G Suite for Education​.

Voorwaarden Help
Blogger Deel uw leven online via een blog: snel, gemakkelijk en gratis. Voorwaarden Help
Campaign Manager Voer campagnes eenvoudiger uit, van mediaplanning tot rapportages. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
Chrome Web Store Zoek, koop en installeer cloud-apps. Voorwaarden Help
FeedBurner Maak en beheer aangepaste RSS-feeds. Voorwaarden Help
Fusion Tables Verzamel, visualiseer en deel gegevenstabellen. Voorwaarden Help
Google Ad Manager Stroomlijn advertentiebeheerfuncties met geavanceerde targeting en meer. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
Google Ads Plaats advertenties op Google en in ons advertentienetwerk. Voorwaarden Help

Google AdSense

Plaats Google-advertenties op uw website en genereer daar inkomsten mee. Voorwaarden Help
Google Alerts Controleer het web op interessante nieuwe content. Voorwaarden Help
Google Analytics Krijg uitgebreid inzicht in uw websiteverkeer en de effectiviteit van uw marketing. Voorwaarden Help
Google Bladwijzers Open uw bladwijzers op elke computer. Gebruik Lijsten om ze te delen met vrienden. Voorwaarden Help
Google Boeken Doorzoek de volledige tekst van boeken. Voorwaarden Help
Google Chrome-synchronisatie Synchroniseer uw bladwijzers, browservoorkeuren en browserthema op meerdere computers. Voorwaarden Help
Google Classroom Geef handig opdrachten op, zorg dat leerlingen beter kunnen samenwerken en zorg dat iedereen eenvoudig met elkaar kan communiceren. Zo worden uw lessen productiever en zinvoller. Voorwaarden Help
Google Aangepast zoeken Maak aangepast zoeken mogelijk voor uw community. Voorwaarden Help
Google Developers Console Ontwikkel apps met Google API's en het Google Cloud Platform. Voorwaarden Help
Google Domains Zoek, koop en beheer uw domeinen en zet deze over. Voorwaarden Help
Google Earth Verken de wereld, rechtstreeks vanuit uw browser. Voorwaarden Help
Google Finance Bedrijfsinformatie, nieuws en interactieve diagrammen. Voorwaarden Help
Google Discussiegroepen Maak en neem deel aan openbare discussiegroepen. Voorwaarden Help
Google in uw eigen taal Vertaal helpinformatie en de zoekinterface van Google naar uw voorkeurstaal. Voorwaarden Help
Google Maps Bekijk kaarten en routebeschrijvingen. Voorwaarden Help
Google Mijn Bedrijf Help uw bedrijf gevonden te worden met Google. Voorwaarden Help
Google My Maps Maak, deel en publiceer aangepaste kaarten. Voorwaarden Help
Google Nieuws Doorzoek duizenden nieuwsberichten. Voorwaarden Help
Google Partners Demonstreer kennis en vaardigheden in Google AdWords met een wereldwijd erkend programma. Voorwaarden Help
Google Payments Een snellere, veiligere en gemakkelijkere manier om online te winkelen. Voorwaarden Help
Google Foto's Sla foto's op en deel deze met Google Foto's. Voorwaarden Help
Google Play Download de nieuwste apps, games, muziek, films, tv-programma's en nieuws op al uw apparaten. Voorwaarden Help
Google Play Console Stel Android-apps die u ontwikkelt ter beschikking aan het snel groeiende bestand van Android-gebruikers. Voorwaarden Help
Google Openbare data Ontdek openbare gegevens met de Google Public Data Explorer en maak er visualisaties van. Vervolgens kunt u daarnaar linken of ze insluiten in uw eigen webpagina's. Voorwaarden Help
Google Scholar Een eenvoudige manier om breed te zoeken naar wetenschappelijke literatuur. Voorwaarden Help
Google Search Console Laat Google uw site bekijken. Voorwaarden Help
Google Shopping Zoek producten in online winkels op het hele internet. Voorwaarden Help
Google Takeout Maak een back-up van de gegevens in uw Google-account en download de gegevens. Voorwaarden Help
Google Translator Toolkit Tools voor vertalers, waarmee uw pagina's en documenten sneller kunnen worden vertaald. Voorwaarden Help
Google Trips Bevat alle reisgegevens uit uw e-mails, samen met een reisgids van uw bestemming en een dagplanning. U bekijkt dit op uw telefoon, of u nu een internetverbinding heeft of niet. Voorwaarden Help
Google Voice Eén nummer voor meerdere telefoons, online voicemail en goedkoper bellen. Voorwaarden Help
Persoonlijke opslagruimte Laat eindgebruikers aanvullende opslagruimte aanschaffen voor Google Drive. Voorwaarden Help
Locatiegeschiedenis Beheer en meld de locatiegeschiedenis. Voorwaarden Help
Merchant Center Upload productgegevens naar Google en maak ze beschikbaar in Google Product Search. Voorwaarden Help
Mobile Test Tools Test of uw URL geschikt is voor mobiele schermen. Voorwaarden Help
Panoramio Bewaar en orden uw foto's en voeg er geotags aan toe. Voorwaarden Help
Partner Dash Krijg snel toegang tot apps die worden gehost door Google-partners. Voorwaarden Help
Partnercentrum voor Play Boeken Promoot uw boeken online via Google Boeken. Aanmelden vereist Help
Project Fi

Een draadloze service waarmee u overal een verbinding van hoge kwaliteit heeft: thuis, onderweg en zelfs in het buitenland.

Alleen beschikbaar voor mensen die op in aanmerking komende locaties in de Verenigde Staten wonen.

Niet beschikbaar voor werkprofielen. Meer informatie over werkprofielen

Voorwaarden Help
Search Ads 360 Beheer advertenties waarvoor wordt betaald per klik en trefwoorden. Optimaliseer deze in alle grote zoekmachines. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
Studio Beheer richmediaproductie en de workflow met deze tool die is ontworpen voor advertentiebureaus. Schriftelijke overeenkomst vereist Help
Tour Creator Maak en publiceer virtualrealitytours. Voorwaarden Help
Web- en app-activiteit Sla uw zoekactiviteit op en beheer deze. Geef relevantere informatie weer in Zoeken, Maps en Google Assistent. Voorwaarden Help
YouTube Bekijk, upload en deel video's.

Niet beschikbaar in alle regio's. Meer informatie

Voorwaarden Help
YouTube CMS Identificeer en beheer content met Content ID. Voorwaarden Help
Gesponsorde YouTube-video's Promoot video's op de pagina's met zoekresultaten in YouTube. Voorwaarden Help
Belangrijke disclaimer

Voor aanvullende services geldt het volgende, ongeacht of u deze afzonderlijk kunt in- of uitschakelen of niet:

• De services kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • De services zijn mogelijk niet beschikbaar in alle gebieden.
  • De services vallen momenteel niet onder enige ondersteuningsovereenkomst of serviceovereenkomst. Voor deze services kunt u hulp krijgen in de Google-helpcentra en Helpforums. Dit geldt niet voor App Maker, waarvoor een ondersteuningsmodel en serviceovereenkomst gelden die vergelijkbaar zijn met andere G Suite-services. In de toekomst wordt ondersteuning wellicht beschikbaar voor de andere services.
Aanvullende services beheren voor gebruikers
  1. Log in bij uw Google-beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Appsen vervolgensAanvullende Google-services.

Aanvullende Google-services

3. (Optioneel) Klik op de naam van een service op deze pagina als u de toegang tot deze service wilt beheren. Voer vervolgens de stappen uit in Aanvullende Google-services in- of uitschakelen.

4. (Optioneel) Als u de toegang tot een service op deze pagina zonder de functie 'Ingeschakeld/Uitgeschakeld' wilt beheren, klikt u rechtsboven op Wijzigen. Volg daarna de stappen in Services beheren die niet afzonderlijk worden beheerd.

Kunt u YouTube of Google Voice niet inschakelen? Als u een bepaalde service niet kunt inschakelen, kunnen er beperkingen zijn voor het gebruik van die service in uw land. Meer informatie