Om Google Labs

Tjänsterna i Google Labs är experimenttjänster. Det betyder att Google inte erbjuder support för dem och att Google förbehåller sig rätten att när som helst förändra eller ta bort dem. Du kan få support från andra användare i diskussionsgrupperna för varje tjänst och du får gärna skicka feedback till Google om de här tjänsterna via de angivna e-postadresserna för feedback.

Google Labs-tjänsterna erbjuds i enlighet med G Suite sekretesspolicy. Mer information finns i användarvillkoren för Google Labs.