Prestatiedoel: definitie

Een prestatiedoel voorspelt de prestaties van campagnegroepen, zodat u weet of u op schema ligt om specifieke meetbare doelen te bereiken. Als het erop lijkt dat dit niet het geval is, kunt u overwegen de campagne-instellingen aan te passen om de prestaties te verbeteren.

• Prestatiedoelen zijn beschikbaar voor campagnegroepen.
  • Een prestatiedoel wordt bepaald door specifieke doelen gerelateerd aan statistieken zoals klikken of conversies voor een campagnegroep.
  • Op elke campagnegroep kan slechts één actief prestatiedoel tegelijk worden toegepast.
  • U kunt een prestatiedoel instellen wanneer u een campagnegroep maakt. Als u een prestatiedoel wilt toevoegen aan een bestaande campagnegroep, doet u dat op het tabblad Prestatiedoelen.