Campagne: definitie

Een reeks advertentiegroepen (advertenties, zoekwoorden en biedingen) die hetzelfde budget, dezelfde targeting op locatie en andere instellingen gebruiken. Campagnes worden vaak gebruikt om categorieën van producten of services die u aanbiedt, te ordenen.

• Voor uw Google Ads-account kunnen één of meerdere advertentiecampagnes actief zijn.
  • Elke campagne bestaat uit een of meer advertentiegroepen.
  • Per campagne kunt u onder andere het budget, de taal, de locatie en de distributie voor het Google Netwerk instellen.
  • U kunt afzonderlijke advertentiecampagnes maken om advertenties op verschillende locaties weer te geven of verschillende budgetten te gebruiken.

Hoe accounts zijn gestructureerd
Uw eerste advertentiecampagne maken
Meer artikelen bekijken