In-line bewerken: definitie

Een manier om uw advertenties, zoekwoorden, plaatsingen, biedingen en andere instellingen in de prestatietabel te wijzigen.

• Met in-line bewerken brengt u snel wijzigingen aan zonder dat u hiervoor naar een andere pagina hoeft te gaan.
  • U kunt dagbudgetten, advertenties, zoekwoorden, plaatsingen en biedingen wijzigen. Als een cel bewerkbaar is, wordt er een potloodpictogram weergegeven. Klik op de cel om de waarde hierin te bewerken.
  • Wanneer u een zoekwoord, plaatsing of advertentie bewerkt, worden de prestatiestatistieken hiervan weer op nul gezet.
  • Bewerkt u zoekwoordbiedingen of URL's voor zoekwoordgerelateerde bestemmingspagina's, dan blijven de prestatiestatistieken wel behouden.