Slim bieden met Google Ads: definitie

Een subset van geautomatiseerde biedstrategieën die optimalisatie bieden voor conversies of conversiewaarde. 'Slim bieden met Google Ads' maakt gebruik van machine learning om uw biedingen te optimaliseren en het aantal conversies en de conversiewaarde in uw campagne of biedingsportfolio te maximaliseren. Doel-CPA, Doel-ROAS, Conversies maximaliseren en ECPC zijn alle 'Slim bieden met Google Ads'-strategieën.

Naast de mogelijkheden van machine learning heeft 'Slim bieden met Google Ads' drie andere belangrijke voordelen:

• Een breed scala aan signalen om biedingen aan te passen aan de unieke context van een gebruiker. Deze omvatten apparaat, locatie, tijd van de dag, remarketinglijsten, browser, taal en nog veel meer. Meer informatie over biedingssignalen.
  • Flexibele beheeropties waarmee u prestatiedoelen kunt instellen om de biedingsprestaties te sturen en zoekbiedingen te optimaliseren voor het door u gekozen toeschrijvingsmodel.
  • Transparante rapportage en statusupdates om te testen hoe goed 'Slim bieden met Google Ads' voor u werkt en te begrijpen hoe uw biedstrategieën ervoor staan.