Organisch zoekresultaat

Een gratis vermelding in Google Zoeken die wordt weergegeven omdat deze relevant is voor de zoektermen die iemand gebruikt.

• Niet-organische zoekresultaten zijn betaalde advertenties.
  • De advertenties boven de organische resultaten bevatten een vak Gesponsord.
  • Rechts van de organische resultaten staan advertenties met de tekst Gesponsord.
  • Het analyseren van organische zoekresultaten kan vaak helpen om nieuwe zoekwoorden voor uw Google Ads-campagnes te bepalen.

organic search results

Meer informatie over het meten van betaalde en organische zoekresultaten