Toegang tot meerdere accounts: definitie

Met toegang tot meerdere accounts kunt u meer dan één account tegelijk beheren, wat u tijd bespaart en het gemakkelijker maakt ze te vergelijken.

U kunt in dezelfde browser op meerdere Google-accounts tegelijkertijd inloggen en daartussen schakelen. Zo kunt u zowel uw Google Ads-accounts als uw persoonlijke Gmail tegelijk geopend hebben.

U kunt een Google-account ook gebruiken om maximaal 5 verschillende Google Ads-accounts te beheren.