Betalingsprofiel

Het betalingsprofiel (voorheen 'factureringsklant' of ''te factureren klant') bevat informatie over het individu of de organisatie die juridisch verantwoordelijk is voor kosten die worden gegenereerd door een Google Ads-account.

Het bevat contactgegevens, betaalmethoden en instellingen, en een unieke numerieke ID die op accountfacturen en andere documenten wordt weergegeven.

Een betalingsprofiel kan worden gebruikt met meerdere Google Ads-accounts en met andere Google-producten.

Meer informatie over betalingsprofielen