I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Specifikation for lokale produktdata

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Brug specifikationen til at formatere dine produktoplysninger, så du kan vise dine lokale produkter på Google. Indsend dine produktdata i det rigtige format – det giver dig mulighed for at oprette annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser, der fungerer efter hensigten.

De produktoplysninger, du indsender ved hjælp af nedenstående attributter, er grundlaget for dine annoncer og gratis lokale fortegnelser. Sørg for, at alt, hvad du indsender, er af en kvalitet, som du vil vise til dine kunder.

Denne artikel nævner alle de attributter, du kan angive i dit produktfeed for at implementere annoncer for lokalt butikslager og gratis lokal fortegnelser.

Primære feeds

Hvis du vil bruge et eksisterende primært feed, der ikke er aktiveret til annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale fortegnelser, skal du aktivere den lokale udvidelse og vælge dine destinationer. Sådan aktiverer du lokale destinationer:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Produkter.
  3. Klik på Feeds.
  4. Vælg det primære feed, du vil redigere.
  5. Tilføj annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale produktfortegnelser som en destination for alle lande og sprog i dette feed.
Bemærk! Hvis du indsender separate primære feeds for både online tilbud (Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser) og lokale tilbud, skal du sørge for, at du ikke indsender de samme produkter i begge feeds.

Google anbefaler, at du indsender alle dine produkter i et enkelt feed til både annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser. Hvis du opretter et nyt feed, kan du vælge alle relevante feeddestinationer under oprettelsen. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et primært feed. For eksisterende feeds skal du bruge indstillingerne for dit primære feed til at tilvælge annoncer for lokalt butikslager og/eller gratis lokale fortegnelser som yderligere destinationer. Hvis du har brug for at ekskludere produkter fra enten Shopping-annoncer eller annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser, kan du bruge attributten ekskluderet destination [excluded_destination]. Få flere oplysninger om ekskluderet destination

Hvis du har et ældre produktfeed oprettet før den 3. oktober 2019, gælder det ikke for dig, og du kan fortsætte med at indsende tilbud i separate feeds.

Indsend et primært feed

Filtype: Du kan bruge enten en separeret tekstfil (anbefales), XML eller API.

Registrering af et nyt feed: Følg standardvejledningen for at registrere et nyt feed.

Bemærk, at der kan gå op til 2 dage fra indsendelsen, inden produkterne vises.

Vigtigt! Nogle attributter i denne specifikation for produktdata indeholder mellemrum og understregninger. Hvis du vil sikre, at du indsender attributter med korrekte tegn og mellemrum, skal du følge nedenstående retningslinjer for din filtype:

Oversigt over krav til attributter

Attribut Indsendelseskrav

Beskrivelse [description]

Id [id]

Billedlink [image_link]

Titel [title]

Obligatorisk for alle produkter, du sælger i butikker.

GTIN [gtin]

Obligatorisk for alle nye produkter med et GTIN, der er tildelt af producenten.

Valgfri (kraftigt anbefalet) for alle andre produkter.

Brand [brand]

Obligatorisk (for alle nye produkter undtagen brands for film, bøger og musikindspilninger).

Valgfri for alle andre produkter.

Stand [condition]

Obligatorisk, hvis produktet er brugt eller renoveret.

Valgfrit for nye produkter.

Certificering [certification]

Certificeringer, f.eks. energiklasser, der er knyttet til dit produkt

Tilgængelig for EU og EFTA-lande samt Storbritannien

Obligatorisk for produkter, der kræver, at visse certificeringsoplysninger vises i dine Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser, f.eks. på grund af lokale regler for energimærkning

Valgfri for alle andre produkter

Bemærk! Hvis du ikke kan finde dit produkt i EU's EPREL-database, kan du i stedet bruge attributterne for energiklasse i en begrænset overgangsperiode.

Tjek EU's regler for energimærkning eller gældende lokal lovgivning for at afgøre, om du skal angive denne attribut.

Energiklasse [energy_efficiency_class]

Laveste energiklasse [min_energy_efficiency_class]

Højeste energiklasse [max_energy_efficiency_class]

Påkrævet, hvis dine produkter er målrettet mod et EU-land, Storbritannien eller Schweiz.

Valgfrit, hvis dine produkter ikke er målrettet mod et EU-land, Storbritannien eller Schweiz.

Bemærk! Disse attributter udfases. Brug i stedet attributten certificering [certification] til at vise EU-energiklassen.

Ekskluderet destination [excluded_destination]

Anbefales, hvis du bruger et enkelt primært feed til at indsende produktdata for både online tilbud og lokale tilbud.

Brug denne attribut til at ekskludere produkter, der ikke sælges i butikker, så de ikke bliver vist i dine annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser.

GTIN [gtin]

MPN [mpn]

Brand [brand]

Valgfrit

Hvis du bruger et gammelt lokalt produktfeed til at indsende produktdata for lokale tilbud, kan du bruge disse attributter til at matche de produkter, du sælger både online og i butikken, i dit produktfeed og dit lokale produktfeed. Du har 2 muligheder for at gøre dette:

Hvis du bruger unikke produkt-id'er til at matche, skal du inkludere attributten stand [condition] i dette feed.

Pris [price]

Tilbudspris [sale_price]

Start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date]

Enhedsprisens mål [unit_pricing_measure]

Enhedsprisens basismål [unit_pricing_base_measure]

Anbefalet Pris [price], tilbudspris [sale_price] og start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date] kan indsendes i det primære feed, hvis produktprisen er ens i alle butikker.

Påkrævet Pris [price], tilbudspris [sale_price] og startdato for tilbud [sale_price_effective_date] er påkrævet i det primære feed, når du bruger sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende).

Påkrævet Enhedsprisens mål [unit_pricing_measure] og enhedsprisens basismål [unit_pricing_base_measure] er påkrævede, når disse attributter er reguleret af lokale love eller regler.

Afhentningsmetode [pickup_method]

Serviceniveau for afhentning [pickup_SLA]

Hvis du vil give folk mulighed for at købe produkter online og hente dem i en butik, skal du angive disse 2 attributter.

• Afhentningsmetode [pickup_method] og serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] kan også indsendes på butiksniveau i dit feed for lokal lagerstatus.

Vigtigt! Fra og med den 1. september 2024 er afhentningsmetode [pickup_method] ikke længere påkrævet for at aktivere afhentning i butik for dine tilbud.

Få flere oplysninger om afhentning i dag, afhentning senere for annoncer for lokalt butikslager og afhentning senere for Shopping-annoncer.

Link [link]

Link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template]

Mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template]

Annonceomdirigering [ads_redirect]

Valgfri, hvis du vil deltage i en sælgerhostet lokal butiksfacade.

Link [link] er obligatorisk for sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende).

Link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template] er obligatorisk for sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet).

Mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template] og annonceomdirigering [ads_redirect] er valgfri.

Vigtigt! (kun XML): Hvis du opdaterer dit Merchant Center-feed i XML i forbindelse med nogen af nedenstående attributter, skal du erklære Google Merchant Center-navneområdet. Ellers risikerer du, at dit feed ikke bliver behandlet korrekt.

Påkrævede id-attributter

Disse attributter giver os grundlæggende oplysninger om dine produkter og er påkrævede for alle varer.

'Id' [id] – et id på varen

Id'et skal være unikt for en vare i alle butikker, og det kan ikke genbruges mellem dine feeds af samme type for det samme land og på det samme sprog.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle varer i dit feed.

Type Streng
Tekst/tabulatorsepareret eksempel 421486
XML-eksempel <g:id>421486</g:id>

Vigtigt!

• Foran- og bagvedstillede blanktegn og linjeskift (0x0D) fjernes.
  • Hver sekvens af linjeskift (0x0D) og blanktegn (Unicode-tegn med blanktegnsegenskab) erstattes af et enkelt blanktegn (0x20).
  • Der accepteres kun gyldige Unicode-tegn. Dette udelukker følgende tegn:
    • Kontroltegn (undtagen linjeskift 0x0D)
    • Funktionstegn
    • Brugerdefinerede tegn
    • Surrogatpar
    • Ikke tildelte kodepunkter (navnlig alle kodepunkter større end 0x10FFFF)
  • Hvis en vare er blevet indsendt, kan dens 'id' ikke ændres, når du opdaterer dit datafeed, eller bruges til et andet produkt på et senere tidspunkt.
  • Hvis du bruger 'id' til Shopping-kampagner, anbefaler vi, at du kun bruger små bogstaver eller ikke skelner mellem store og små bogstaver.
'Titel' [title] – varens navn

Navnet på din vare. Google anbefaler, at du angiver særlige kendetegn – f.eks. farve eller brand – i varens titel, så den adskiller sig fra andre lignende produkter. Nogle gange viser Google muligvis dine onlinevaredata eller data fra Google-kataloget i stedet, hvis der er et match.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle varer i dit feed.

Type Tekst (streng) på under 70 tegn
Tekst/tabulatorsepareret eksempel Netgear ReadyNAS Duo
XML-eksempel <g:title>Netgear ReadyNAS Duo</g:title>

Vigtigt!

• Følg vores redaktionelle retningslinjer nøje. Du må f.eks. ikke medtage promoverende tekst såsom "Gratis forsendelse", og du må ikke udelukkende anvende STORE BOGSTAVER.
  • For variantprodukter skal du medtage den fælles titel for variantvarerne. Hvis "Pique-polotrøje til mænd" findes i rød og i blå, kan du bruge en af følgende titler:
    • Pique-polotrøje til mænd (kan bruges for begge varianter)
    • Pique-polotrøje til mænd – rød (for den røde trøje)
    • Pique-polotrøje til mænd – blå (for den blå trøje)
Beskrivelse [description] – beskrivelse af varen

Medtag kun relevante oplysninger om produktet. Beskriv de mest relevante attributter, f.eks. størrelse, materiale, tilsigtet aldersgruppe, specielle funktioner eller andre tekniske specifikationer. Du bør også medtage oplysninger om produktets visuelle attributter (f.eks. form, mønster, struktur og design), da vi kan bruge denne tekst til at finde varen.

Vi anbefaler, at du indsender omkring 500 til 1.000 tegn, men du kan indsende op til 5.000 tegn. Beskrivelserne skal følge almindelig grammatik og afsluttes med punktum.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle varer i dit feed.

Type Tekst
Tegnbegrænsning 5.000
Tekst (TSV) Røde lagener i standardstørrelse i 100 % vævet polyester med 300 tråde. Sættet indeholder et faconlagen, et almindeligt lagen og to pudebetræk i standardstørrelse. Kan maskinvaskes. Ekstra dybe faconsyede lommer.
XML (feeds) <description>Røde lagener i standardstørrelse i 100 % vævet polyester med 300 tråde. Sættet indeholder et faconlagen, et almindeligt lagen og to pudebetræk i standardstørrelse. Kan maskinvaskes. Ekstra dybe faconsyede lommer.</description>

Vigtigt!

• Sørg for at følge Googles redaktionelle retningslinjer nøje. Du må f.eks. ikke medtage salgstekst som "Gratis fragt", du må ikke skrive KUN MED STORE BOGSTAVER, og du må ikke medtage en beskrivelse af dit brand eller din virksomhed.
  • Derudover må følgende oplysninger ikke indgå i beskrivelserne:
    • Links til din butik eller andre websites
    • Oplysninger om fakturering, betaling eller salg
    • Henvisninger til interne kategoriseringssystemer, f.eks. "Legetøj og spil > Legetøj > Babydukker"
    • Sammenligninger med andre produkter end den vare, du sælger, f.eks. "endnu bedre/hurtigere/større end X”
    • Detaljer om andre produkter, tilbehør eller lignende varer.
Billedlink [image_link] – webadressen til et billede af varen

Dette er webadressen til det primære produktbillede, og det er det første billede, som kunderne ser på sider med produktinfo.

Hvis du har flere forskellige billeder af produktet, skal du indsende det primære billede ved hjælp af denne attribut og medtage alle andre billeder i attributten link til ekstra billede [additional_image_link].

Billedstørrelse:

• Indsend det største billede i den højeste opløsning, du har af produktet i fuld størrelse. Billedfilen må være op til 16 MB.
  • Anbefalet billedstørrelse er mindst 800 x 800 pixels.
  • For beklædningsgenstande skal billederne være mindst 250 x 250 pixels og må ikke være større end 64 megapixels. For alle andre produkter skal billederne være mindst 100 x 100 pixels og må ikke være større end 64 megapixels.
  • Du må ikke opskalere billeder eller indsende miniaturebilleder. Vi anbefaler, at produktet fylder mellem 75 og 90 % af hele billedet.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle varer i dit feed.

Type Webadresser (skal starte med "http://" eller "https://")
Tegnbegrænsning 2.000
Tekst (TSV) http://www.example.com/image1.jpg
XML (feeds) <g:image_link>http://www.example.com/image1.jpg
</g:image_link>

Ved at følge nedenstående krav og anbefalinger kan du forbedre shoppingoplevelsen for kunderne.

Krav:

• Hvis du ikke har et billede af varen, kan du ikke indsende varen.
  • Følgende typer billeder er ikke tilladt:
    • Pladsholder eller forkerte produktbilleder.
    • Generiske billeder, grafik eller illustrationer, der ikke er egentlige produktbilleder, med undtagelse af produkter i kategorierne "Hardware" (632) eller "Køretøjer og dele" (888), som viser grafik og/eller illustrationer af det faktiske produkt
    • Enkelte farvebilleder, som kun består af én farvekvadrat – med undtagelse af produkter i kategorierne "Køretøjsmaling" (3812), "Håndværksmaling, blæk og glans" (505378) og "Malevarer" (503740)
    • Billeder, der indeholder promoverende elementer (f.eks. opfordringer til handling som "køb", servicerelaterede oplysninger som "udvidet garanti", "gratis forsendelse", prisoplysninger, promoverende adjektiver som "bedst", "billig", stand eller kompatibilitet, f.eks. "ny", "2-delt", "kan tilpasses") eller sælgerlogoer og/eller navne på sælgere, uanset om de ovenfor nævnte elementer er overlejret oven på produktet. Dette gælder også vandmærker med promoverende elementer eller sælgernavne og/eller sælgerlogoer
    • Billeder med forstyrrende indhold (f.eks. vandmærker, brandnavne og/eller logoer), der overlejrer det produkt, der sælges
    • Billeder, der indeholder kanter.
    • Billeder af et sæt, som ikke viser hele sættet.
    • Billeder af en multipack, der ikke viser en enkelt enhed af produktet.
    • Landingssider uden billede eller pladsholderbilleder, der ikke viser det faktiske produkt, er heller ikke tilladt
  • Hvis det billede, du indsender for den enkelte vare, ikke matcher de værdier, du angiver i attributterne farve[color], mønster [pattern] og materiale [material], risikerer du, at din vare bliver afvist.

Anbefalinger:

• Hvis du ikke har de relevante billeder, så du kan indsende dine varer som varianter, kan du angive dine variantprodukter som en enkelt vare med flere værdier for variantattributterne og indsende det billede, du har.
  • Billedet skal gengive produktet så nøjagtigt som muligt, og billedet skal indeholde færrest mulige eller ingen andre objekter.
  • For varianter, der er baseret på 'farve' [color], skal hver enkelt indsendt variant have et billede, der viser produktet i en enkelt farve.
  • Det primære billede skal tages på en ensfarvet hvid, grå eller lys baggrund.
  • Det primære produktbillede skal klart og tydeligt vise det produkt, du sælger. Hvis du vil angive flere produktbilleder, f.eks. fra andre vinkler, skal du indsende hvert af dem i attributten link til ekstra billede [additional_image_link].

Formatering:

• De accepterede billedformater er ikke-animeret GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) og TIFF (.tif/.tiff). Filtypenavnet skal svare til det faktiske format.
  • De accepterede webadresseprotokoller er "http" og "https". Alle anvendte symboler i billedwebadresser skal erstattes med webadressekodede elementer (f.eks. skal komma angives som %2C).
  • Google anbefaler, at du indsender stabile webadresser for dine billeder, og at du kun opdaterer webadressen, hvis selve produktbilledet ændres. Dette er især vigtigt, hvis du hoster dine billeder på et netværk til indholdslevering, og det sikrer, at Google kan crawle dine billeder korrekt.

Beskæring:

Dit billede beskæres muligvis automatisk for at fokusere mere på produktet.

Stand [condition] – varens stand

Google tillader promovering af genbrugsprodukter af en vis kvalitet. Google tillader også promovering af renoverede produkter, så længe de overholder lokale love og regler samt vores politikker.

Der er kun 3 accepterede værdier:

• 'Ny' [new]: Produktet er helt nyt og har aldrig været brugt. Det er uåbnet i den originale emballage.
  • 'Renoveret' [refurbished]: Produktet er blevet renoveret af professionelle, så det virker, er "som nyt" og leveres med garanti. Det er ikke nødvendigvis i den originale emballage. Dette kaldes også nogle gange "genfremstillet".
  • 'Brugt' [used]: Brug denne værdi, hvis 'ny' og 'renoveret' ikke passer. Det kan f.eks. være et produkt, der har været brugt tidligere, det kan være en genopfyldt printerpatron, eller den oprindelige emballage har været åbnet eller mangler.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk, hvis dit produkt er brugt eller renoveret. Valgfrit for nye produkter.

Type Der accepteres kun 3 værdier:
  • 'Ny' [new]
  • 'Renoveret' [refurbished]
  • 'Brugt' [used]
Tekst (TSV)

used

XML <g:condition>brugt</g:condition>

Vigtigt! Hvis du indsender attributnavnene på engelsk, skal du også angive attributværdierne på engelsk.

GTIN [gtin] – varens GTIN-nummer

Brug attributten 'GTIN' til at indsende GTIN-numre (Global Trade Item Numbers) i et af følgende formater:

• UPC (i Nordamerika/GTIN-12): 12-cifret nummer. 8-cifrede UPC-E-koder skal konverteres til 12-cifrede koder.
  • EAN (i Europa/GTIN-13): 13-cifret nummer.
  • JAN (i Japan/GTIN-13): 8- eller 13-cifret nummer.
  • ISBN (til bøger): 10- eller 13-cifret nummer. Hvis du har begge, skal du kun medtage det 13-cifrede nummer. ISBN-10 er forældet og bør konverteres til ISBN-13.
  • ITF-14 (til multipacks/GTIN-14): 14-cifret nummer.
Hvor skal det medtages? Obligatorisk for alle nye produkter med et GTIN, der er tildelt af producenten.
Type 8-, 12-, 13- eller 14-cifret nummer (UPC, EAN, JAN eller ISBN)
Tegnbegrænsning 50
Tekst/tabulatorsepareret 3234567890126
XML (feeds) <g:gtin>3234567890126</g:gtin>

Vigtigt!

• Vi accepterer kun gyldige GTIN'er, som er defineret i den officielle GS1-valideringsvejledning, der omfatter disse krav:
    • Kontrolsumcifferet er til stede og korrekt.
    • GTIN er ikke begrænset (GS1-præfiksintervaller 02, 04, 2).
    • GTIN er ikke en kupon (GS1-præfiksintervaller 98-99).
Brand [brand] – varens brand

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle nye produkter (undtagen brands for film, bøger og musikindspilninger). Valgfri for alle andre produkter.

Type Tekst
Tegnbegrænsning 70
Tekst (TSV) Acme
XML (feeds) <g:brand>Acme</g:brand>

Vigtigt! Angiv ikke dit butiksnavn som brand, medmindre du selv fremstiller produktet.

Certificering [certification] – certificering af varen

Brug attributten certificering [certification] til at beskrive certificeringer, f.eks. energiklasser, der er knyttet til et produkt.
Hvornår skal den medtages?
Obligatorisk for produkter, der kræver, at visse oplysninger vises i dine Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser, f.eks. på grund af lokale regler for energimærkning.
Valgfri for alle andre produkter
Hvis dine produkter er målrettet mod et EU- eller EFTA-land eller Storbritannien, skal du tjekke EU-reglerne for energieffektivitet eller gældende lokal lovgivning for at afgøre, om du skal angive denne attribut, f.eks. når den er i EPREL-databasen.
Du skal muligvis vise EU-energiklassen for dine Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Det kan du gøre ved at angive attributten certificering [certification] i dine produktdata for de relevante produkter. Google slår dit produkt op i EU EPREL-databasen og viser den relevante energiklasse i grafisk eller tekstmæssig form i dine Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Eksempel:
Et ikon, som viser energiklasse.
Bemærk! Hvis du ikke kan finde dit produkts EPREL-kode, og du kun har oplysninger om energiklassen i form af selve klassificeringen, kan du angive alle 3 attributter for energiklasse [energy_efficiency_class] indtil slutningen af overgangen, der slutter den 1. september 2024.

Underordnede attributter:

• Autoritet [certification_authority] (obligatorisk): den autoritet eller det certificeringsorgan, der er ansvarlig for udstedelse af certificeringen. På nuværende tidspunkt understøtter vi kun værdierne "EC" eller "European_Commission".
  • Navn [certification_name] (obligatorisk): navnet på certificeringen. På nuværende tidspunkt understøtter vi kun værdien "EPREL", som repræsenterer certificeringer vedrørende energieffektivitet i EU's EPREL-database, European Registry for Energy Labeling.
  • Kode [certification_code] (obligatorisk): certificeringens kode. Eksempel: For EPREL-certifikatet med linket https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/dishwashers2019/123456 er koden 123456.
Type Tekst
Tekst (TSV) EC:EPREL:123456
XML <g:certification>
<g:certification_authority>EC</g:certification_authority>
<g:certification_name>EPREL</g:certification_name>
<g:certification_code>123456</g:certification_code>
</g:certification>

Påkrævede attributter for energiklasser (kun EU)

Bemærk! Disse attributter udfases den 1. september 2024. Brug i stedet attributten certificering [certification] til at vise EU-energiklassen for dine annoncer og gratis fortegnelser.
Du bør nemt kunne finde EPREL-koden i QR-koden på energimærket på produktet. Hvis du ikke kan finde den, men du har oplysninger om dit produkts energiklasse, som er angivet af producenten, kan du stadig angive alle 3 attributter for energiklasse [energy_efficiency_class] i overgangsperioden, der slutter den 1. september 2024.
'Energiklasse' [energy_efficiency_class], 'laveste energiklasse' [min_energy_efficiency_class], 'højeste energiklasse' [max_energy_efficiency_class]
Denne attribut gør det muligt at angive de krævede energiklasseværdier for dit produkt.

Hvornår skal den medtages?: Vi anbefaler på det kraftigste, at du indsender attributterne 'energiklasse', 'laveste energiklasse' og 'højeste energiklasse' for de relevante produkter. Du skal muligvis angive denne klasse for disse produkttyper:

Køleskabe Ovne
Frysere Vandvarmere
Vaskemaskiner Udstyr til opbevaring af varmt vand
Tørretumblere Klimaanlæg
Kombinerede vaskemaskiner/tørretumblere Elektriske lamper
Vinopbevaringsudstyr Belysningsarmaturer
Opvaskemaskiner Fjernsyn
Type

Accepterede værdier:

• A+++
  • A++
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
Tekst (TSV)

A+

XML-eksempel <g:energy_efficiency_class>A+</g:energy_efficiency_class>

Vigtigt!

Anbefalede ekskluderingsattributter

Bemærk! Følgende attributter anbefales, hvis du bruger et enkelt primært feed til at indsende produktdata for både online tilbud og lokale tilbud, som vises i annoncer og gratis produktfortegnelser.

Du kan bruge attributten udelukkede destinationer [excluded_destination] til at udelukke produkter, der ikke er kvalificerede til en bestemt destination. Brug den til at styre de forskellige steder, hvor dit indhold kan blive vist. Du kan f.eks. bruge denne attribut, hvis du foretrækker, at et produkt skal vises i en Shopping-annoncekampagne, men ikke i lokale tilbud.

Hvornår skal den medtages? Anbefales, hvis du vil undgå, at dit produkt vises i visse typer annoncer og fortegnelser.

Understøttede værdier:

Bemærk! Nogle af navnene på produktdestinationer er blevet opdateret. Du har muligvis tidligere indsendt følgende værdier som destinationer for dine produkter: Shopping Actions, Surfaces across Google, Local surfaces across Google. Disse værdier vil stadig blive accepteret, men vi anbefaler, at du opdaterer dine produkter, så de indeholder de nye værdier for disse destinationer: Buy_on_Google_listings, Free_listings, Free_local_listings.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier Shopping_ads, Display_ads, Local_inventory_ads, Free_listings, Free_local_listings
Gentaget felt Ja
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds Display_ads
XML-feeds <g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>

Gentagne felter

Tekst

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes, skal du indsende attributten en gang for hver destination (anbefalet). Eksempel:

Produktdata for en ortopædisk hundeseng
Attribut Værdi
Titel [title] XXL Ortopædisk hundeseng
Ekskluderet destination [excluded_destination] Display_ads
Ekskluderet destination [excluded_destination] Shopping_ads

Du kan også adskille hver destination med et komma ( , ):

Display_ads, Shopping_ads

XML

Hvis du vil indsende flere destinationer, der skal ekskluderes fra et XML-feed, skal du medtage en separat attribut for hver udelukket destination:

<g:excluded_destination>Display_ads</g:excluded_destination>

<g:excluded_destination>Shopping_ads</g:excluded_destination>

Du kan få flere API-formatoplysninger i Content API for Shopping

Sådan matcher du attributter, hvis du bruger et tidligere lokalt produktfeed (valgfrit)

Bemærk! Følgende gælder kun, hvis du bruger et tidligere lokalt produktfeed.
'Match-id' [webitemid] – match online og lokale id'er

Hvis du ikke kan matche attributten 'id' [id] i dit lokale produktfeed med id'et i dit produktfeed, kan du bruge 'match-id' [webitemid] til matchning. Du indsender i dette tilfælde forskellige værdier for dit 'id', men samme værdi for 'match-id' og 'id'. Dette bør altid matche 'id' for den tilsvarende variant i dit produktfeed, hvis der findes en.

Da 'match-id' kun anvendes til matchning, kan flere varer godt dele det samme 'match-id', hvis de er tilknyttet den samme vare i dit produktfeed.

Hvornår skal den medtages? Anbefales for alle varer, hvor id'er/varenumre er forskellige for onlineprodukter og lokale produkter.

Type Tekst (streng)
Tekst (TSV) WB1011
XML-eksempel <g:webitemid>WB1011</g:webitemid>

Vigtigt!

• Foran- og bagvedstillede blanktegn og linjeskift (0x0D) fjernes.
  • Hver sekvens af linjeskift (0x0D) og blanktegn (Unicode-tegn med blanktegnsegenskab) erstattes af et enkelt blanktegn (0x20).
  • Der accepteres kun gyldige Unicode-tegn, med undtagelse af følgende tegn:
    • Kontroltegn (undtagen linjeskift 0x0D)
    • Funktionstegn
    • Brugerdefinerede tegn
    • Surrogatpar
    • Ikke tildelte kodepunkter (navnlig ethvert kodepunkt større end 0x10FFFF)
  • Hvis en vare er blevet indsendt, må du ikke ændre på 'match-id' [webitemid], når du opdaterer dit datafeed. Id'et må heller ikke genbruges til et andet produkt på et senere tidspunkt.
'GTIN' [gtin] – varens GTIN-nummer

Medtag GTIN-numre (Global Trade Item Numbers) for dine produkter i denne attribut.

Hvornår skal den medtages? Hvis du både sælger dine varer i butik og på nettet og ikke kan bruge attributten 'id' [id] til at matche, skal du enten bruge 'match-id' [webitemid] eller unikke produkt-id'er som attributter til matchning.

Hvis du bruger unikke produkt-id'er til at matche, skal du inkludere 'stand' i dette feed.

Type Tekst (streng)
Tekst (TSV) 0606449056822
XML-eksempel <g:gtin>0606449056822</g:gtin>
'MPN (producentens varenummer)' [mpn] – det nummer, som producenten har tildelt varen

Denne kode identificerer entydigt produktet for producenten. Særligt identificeres ét bestemt produkt ud fra kombinationen af brand og MPN (producentens varenummer).

Hvornår skal den medtages? Hvis du både sælger dine varer i butik og på nettet og ikke kan bruge attributten 'id' [id] til at matche, skal du enten bruge 'match-id' [webitemid] eller unikke produkt-id'er som attributter til matchning.

Hvis du bruger unikke produkt-id'er til at matche, skal du inkludere 'stand' i dette feed.

Type Tekst (streng)
Tekst (TSV) RND2150
XML-eksempel <g:mpn>RND2150</g:mpn>
'Brand' [brand] – varens brand

Hvornår skal den medtages? Hvis du både sælger dine produkter i butik og på nettet og ikke kan bruge attributten 'id' [id] til at matche, skal du enten bruge 'match-id' [webitemid] eller unikke produkt-id'er som attributter til matchning.

Hvis du bruger unikke produkt-id'er til at matche, skal du inkludere 'stand' i dette feed.

Type Tekst (streng)
Tekst (TSV) Netgear
XML-eksempel <g:brand>Netgear</g:brand>

Beklædningsgenstande

Beklædningsgenstande kræver flere ekstra attributter i det primære feed:

Varegruppe-id [item_group_id] – fælles id for alle varianter af det samme produkt

Alle varer, der er varianter af det samme produkt, skal have samme værdi for 'varegruppe-id'. Hvis du har et "overordnet varenummer", der deles af alle varianter af et produkt, kan du angive dette som værdien for 'varegruppe-id'.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk i Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA for alle varer med varianter, der benytter følgende detaljerede produktattributter: Farve [color], størrelse [size], mønster [pattern], materiale [material], aldersgruppe [age group], køn [gender], størrelsestype [size type] og størrelsessystem [size_system]. Anbefalet i alle andre lande.

Type Alfanumerisk kode
Tegnbegrænsning 50
Tekst (TSV) AB12345
XML (feeds) <g:item_group_id>AB12345</g:item_group_id>

Vigtigt!

• Attributten varegruppe-id [item_group_id] adskiller sig fra attributten id [id]. Attributten 'varegruppe-id' har samme værdier for en gruppe af varianter, mens attributten 'id' skal have unikke værdier for hver enkelt variant såvel som for alle andre varer.
  • De angivne værdier for 'varegruppe-id' skal være unikke fra produkt til produkt og må kun deles af varer, der er varianter af det samme produkt.
  • Hvis du sender os attributten 'varegruppe-id', søger vi automatisk efter variantattributter. Sørg for, at en vare, der bruger 'varegruppe-id', også har mindst én detaljeret produktattribut.
Farve [color] – varens farve

Denne attribut definerer en vares dominerende farve(r). Når en enkelt vare har flere farver, kan du indsende op til 2 ekstra farveværdier:

• Du kan kombinere farver med en skråstreg "/" i rækkefølge fra den mest prominente (den dominerende farve først og derefter op til 2 andre farver). En sort sko med grønt mønster bør f.eks. have farveværdien "Sort/grøn". Hvis varen ikke kan deformeres og tilhører kategorien Tøj, f.eks. smykker eller tilbehør i træ, hvor overfladen eller materialet er det samme som farven, kan navnet på overfladen eller materialet angives i attributten farve[color] (f.eks. "Mahogni" eller "Rustfrit stål" eller "Rødguld").
  • Hvis du bruger XML, skal "/" skrives som "#47;".

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle produkter i en varegruppe, der varierer efter farve, og for alle beklædningsvarer i feeds, der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA. Anbefalet for alle produkter, hvor farve er en vigtig karakteristisk attribut.

Type Tekst
Tegnbegrænsning 100
Tekst (TSV) Sort
XML (feeds) <g:color>Sort</g:color>

Følgende skal ikke medtages:

• Farveværdier, der indeholder tal (f.eks. "0 2 4 6 8").
  • Farveværdier, der indeholder ikke-alfanumeriske tegn, f.eks. "#fff000".
  • Farveværdier med et enkelt bogstav (f.eks. "G") på latinske sprog. Farveværdier med et enkelt bogstav er tilladt på kinesisk, japansk og koreansk (f.eks. 红).
  • Farveværdier, der refererer til produktet eller produktbilledet (f.eks.: "se billedet").
  • Beskrivende værdier, der ikke nævner de faktiske farvenavne (f.eks. flerfarvet, forskellige, varieret, se billede, ikke tilgængelig).
  • Lange farveværdier, der overstiger 40 tegn.
  • Lange farveværdier, der er sammenskrevet af flere farver, f.eks. RødPinkBlå. Gør i stedet følgende:
    • Hvis du vil angive flere farver for én enkelt vare (ikke produktvarianter), angiver du den primære farve efterfulgt af højst to sekundære farver, adskilt af en "/". Erstat f.eks. RødPinkBlå med Rød/Pink/Blå.
    • Hvis du vil angive flere farver for flere lignende varer (produktvarianter), skal du indsende disse som separate produkter med samme varegruppe-id og forskellig farveværdi.

Lidt om ugyldige indsendelser:

• Hvis du indsender en farveværdi, der overtræder de syntaktiske regler herover, kan Google afvise hele varen på det tidspunkt, feedet indsendes.
  • Google kontrollerer jævnligt rigtigheden af de attributter, du indsender, bl.a. 'farve'. Hvis de angivne værdier viser sig at være forkerte, kan Google fjerne alle dine varer fra fanen Shopping.

Vigtigt!

• Når der er tale om varianter, skal du indsende hver enkelt farve eller farvekombination som en separat vare sammen med 'varegruppe-id'.
  • Brug ens farvenavne for varianter af det samme produkt samt for flere produkter i samme kategori.
  • De værdier, du angiver, kan blive vist til kunder, så du bør angive værdier, som de nemt kan forstå.
Størrelse [size] – varens størrelse

Denne attribut angiver størrelsen af et produkt. For varer under "Tøj og tilbehør" kan du også indsende attributterne størrelsestype [size_type] og størrelsessystem [size_system] for at angive flere oplysninger om størrelse.

• Indsend kun én attribut pr. vare. Hvis du angiver flere størrelsesattributter for samme vare, vil kun den første blive anvendt. Yderligere størrelsesattributter kasseres, og du får en underretning.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle produkter i en varegruppe, der varierer efter størrelse. Obligatorisk for alle beklædningsvarer i produktkategorierne "Tøj og tilbehør > Tøj" og "Tøj og tilbehør > Sko" i produktdata, der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA. Anbefalet til alle de produkter, hvor størrelsen er en vigtig adskillende attribut.

Type Tekst

Se listen over accepterede værdier (kun USA), hvis du målretter mod USA

Se eksempler på størrelser for alle andre lande.
Tegnbegrænsning 100
Tekst (TSV) XL
XML (feeds) <g:size>XL</g:size>

Vigtigt!

• Når der er tale om varianter, skal du indsende hver enkelt forskellig størrelse eller størrelseskombination som en separat vare sammen med 'varegruppe-id'. Få flere oplysninger om indsendelse af beklædningsprodukter
  • Hvis størrelser indeholder flere dimensioner, skal du samle dem i én værdi (f.eks. "40/85 Høj" for halsstørrelsen 40 cm, ærmelængden 85 cm og "Høj" pasform).
  • Brug ens størrelsesværdier for varianter af det samme produkt samt for flere produkter i samme kategori. Inden for en gruppe med T-shirts er det f.eks. bedre at angive "S", "M" og "L" som størrelser i stedet for "S", "Medium" og "Large".
  • Du kan bruge det samme billede til størrelsesvarianter, hvis specifikke billeder ikke er tilgængelige, men vi anbefaler, at attributten link [link] fører til en side, der angiver alle detaljer om variantvaren.
  • De værdier, du angiver, kan måske blive vist for kunderne, så angiv værdier, der er nemme at forstå.
  • Du kan angive yderligere detaljer om dine størrelser i tekststrengen. Du kan f.eks. angive "3,5 Børn" eller "3,5 Småbørn".
  • Hvis din vare er fremstillet i en størrelse, der passer alle, eller i en størrelse, der passer de fleste, kan du bruge et af følgende udtryk i denne attribut: "onesize", "OS", "one size fits all", "OSFA", "one size fits most" eller "OSFM".

Eksempler på størrelsesværdier

Størrelsesværdier kan være svære at definere på tværs af beklædningsprodukter. Det er ikke nødvendigt at angive netop disse værdier, men det kan være nyttigt for dig at standardisere størrelsesværdierne for dine beklædningsprodukter. Du kan også bruge attributterne størrelsestype [size_type] og størrelsessystem [size_system] til at angive flere oplysninger om størrelsen på dine produkter.

Toppe, overtøj og kjoler

XXS, XS, S, M, L, XL, 1XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
00, 0, 02, 04, 06, 08, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34

Underdele og bukser

XXS, XS, S, M, L, XL, 1XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
00, 0, 02, 04, 06, 08, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34
23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44
Til Bukser: 24x30, 24x32, 24x34

Plus, Petit, Stor, Høj, Indersøm osv.

• Når en vare relaterer til en særlig størrelsesgruppe, f.eks. Plus, Petit, Ventetøj eller Store størrelser, skal du bruge attributten størrelsestype [size_type]
  • Når en vare indeholder en angivelse af indersøm, skal du overveje at bruge dette format for størrelse: 30 Short, 30 Regular, 30 Long.

Sko

• For USA: 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12, 12.5, 13, 13.5, 14, 14.5, 15, 15.5, 16.
  • For Europa: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45.
Bemærk! Når en sko kan fås i forskellige bredder, anbefales det at angive f.eks. 9,5 M, 8 B, 12 N.
'Køn' [gender] – det køn, som varen er rettet mod

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle produkter i en varegruppe, der varierer efter køn, og for alle beklædningsvarer i feeds, der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA. Anbefalet til alle produkter, hvor køn er en vigtig adskillende attribut.

Format Der accepteres kun 3 værdier:
  • male (mand)
  • female (kvinde)
  • unisex (unisex)
Tekst (TSV) male
XML (feeds) <g:gender>male</g:gender>

Vigtigt!

• Hvis du indsender attributnavnene på engelsk, skal du også angive attributværdierne på engelsk.
  • Det anbefales at bruge denne attribut til underkategorierne "badgeknapper", "slipsenåle", "manchetter", "skoovertræk", "snørebånd", "sporer" og "urremme" under kategorien "Tøj og tilbehør", men det er ikke obligatorisk.
'Aldersgruppe' [age_group] – den aldersgruppe, som varen er målrettet mod

Brug attributten 'aldersgruppe' til at angive demografien for din vare.

Hvornår skal den medtages? Obligatorisk for alle produkter i en varegruppe, der varierer efter aldersgruppe, og for alle beklædningsvarer i feeds, der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA. Anbefales for alle produkter, hvor aldersgruppe er en vigtig adskillende attribut.

Format Der er kun 5 accepterede værdier:
  • 'Nyfødt' [newborn]
  • 'Spædbarn' [infant]
  • 'Tumling' [toddler]
  • 'Børn' [kids]
  • 'Voksen' [adult]
'Tekst' (TSV) adult
XML (feeds) <g:age_group>adult</g:age_group>

Vigtigt!

• Målmarkedet for hver værdi defineres på følgende måde:
    • 'Nyfødt' [newborn]: Op til 3 måneder gammel. Størrelserne for nyfødte identificeres ofte efter månedsalderen (0-3) og/eller den separate værdi newborn [nyfødt].
    • 'Spædbarn' [infant]: Mellem 3 og 12 måneder gammel. Størrelserne for spædbørn identificeres ofte efter månedsalderen (3-12).
    • 'Tumling' [toddler]: Mellem 1 og 5 år gammel. Størrelserne for småbørn identificeres ofte ved månedsalderen (12-24) eller år (1-5).
    • 'Børn' [kids]: Mellem 5 og 13 år gammel. Alle størrelser i denne aldersgruppe er blevet produceret til at passe til et barn i den angivne aldersgruppe.
    • 'Voksen' [adult]: Typisk teenagere og ældre. Alle størrelser i denne aldersgruppe er blevet produceret til at passe til en voksen eller en teenager i den angivne aldersgruppe.
  • Hvis du indsender attributnavnene på engelsk, skal du også angive attributværdierne på engelsk.
  • Det anbefales at bruge denne attribut til underkategorierne "badgeknapper", "slipsenåle", "manchetter", "skoovertræk", "snørebånd", "sporer" og "urremme" under kategorien "Tøj og tilbehør", men det er ikke obligatorisk.
  • Hvis en vare tydeligvis ikke kun er for børn, skal den angives som 'voksen' [adult], da der kun må angives én værdi pr. vare.

Prissætningsattributter (valgfrit)

Der er også nogle valgfrie attributter, du kan indsende, hvis de er relevante for dig.

'Pris' [price] – varens standardpris, der gælder for hele landet

Brug denne attribut til at indsende standardprisen, hvis produktprisen er ens i alle butikker. Indsend denne pris, hvis produktprisen er ens i alle butikker, eller hvis du implementerer den grundlæggende funktion for sælgerhostet lokal butiksfacade.

Ellers vil eventuelle butiksspecifikke priser, som du medtager i feedet for lokal lagerstatus, tilsidesætte denne attributværdi.

Hvis du implementerer funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende), er prisattributterne obligatoriske og skal matche prisen på din landingsside.

Bemærk! Google antager, at valutaen svarer til det land, som butikken ligger i. Sørg for, at valutaen overholder ISO 4217-standarden, hvis valutaen er angivet på vareniveau.

Hvornår skal den medtages? Anbefales for alle varer.

Type Pris (float)
Tekst (TSV) 2990.99 DKK
XML-eksempel <g:price>2990.99</g:price>
'Tilbudspris' [sale_price] – varens annoncerede tilbudspris

Brug denne attribut til at indsende varens annoncerede tilbudspris.

Google anbefaler, at du indsender 'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] for alle varer med tilbudspriser, da dette afgør, hvornår din tilbudspris vises. Hvis 'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] ikke er angivet, gælder tilbudsprisen for den pågældende vare, så længe den bliver indsendt i dit feed.

Hvornår skal den medtages? Anbefales til de varer, der er på tilbud.

Type Tal
Tekst (TSV) 249.99
XML-eksempel <g:sale_price>249,99</g:sale_price>
'start- og slutdato for tilbud' [sale_price_effective_date] – datointervallet for den periode, hvor varen er på tilbud

Bruges sammen med attributten 'tilbudspris' [sale_price]. Denne attribut angiver de datoer, hvor tilbudsprisen er gældende. Få flere oplysninger om definitioner af tilbudspriser

Bemærk! Tidszonen er valgfri. Hvis du vil tilføje en tidszone, skal du medtage + eller - antallet af timer og minutter inden eller efter UTC-tid (f.eks.: -08.00 for PST). Hvis der ikke er inkluderet en tidszone, bruger Google UTC-tidszonen for hver butik. Vi bruger 24-timersformatet for timeværdierne.
Type Start- og slutdato adskilt af en skråstreg (/). Starten angives med formatet (ÅÅÅÅ-MM-DD) efterfulgt af bogstavet "T", det tidspunkt på dagen, som tilbuddet gælder fra, efterfulgt af et udtryk for tilbuddets tidszone som defineret af ISO 8601-standarden. Slutdatoen skal være i det samme format. Hvis tidszonen ikke er angivet, antager vi, det er UTC.

Tekst (TSV)

UTC-eksempel: 2021-07-19T17:00:00/2021-07-27T05:00:00
PST-eksempel: 2021-07-19T09:00:00-08:00/2021-07-26T21:00:00-08:00
XML <g:sale_price_effective_date>2021-07-19T17:00:00/2021-07-27T05:00:00</g:sale_price_effective_date>

'Enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] – definerer dit produkts mængde og mål

Brug attributten 'enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure] til at angive omfang, mål og volumen for dit produkt. Denne værdi gør det muligt for kunderne at forstå den nøjagtige pris pr. enhed for dit produkt.

Hvornår skal den medtages? Valgfrit for hvert produkt, undtagen når det er reguleret af lokale love eller regler.

Type Positivt tal plus enhed
Tekst (TSV) 1.5 kg
XML-eksempel <g:unit_pricing_measure>1.5kg</g:unit_pricing_measure>

'Enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] – medtag nævneren for din enhedspris

Basismængden for produktets prisfastsættelse (en basismængde på 100 ml betyder f.eks., at prisen beregnes ud fra enheder på 100 ml). Hvis du bruger 'enhedsprisens mål' [unit_pricing_measure], skal du bruge attributten 'enhedsprisens basismål' [unit_pricing_base_measure] til at medtage nævneren for din enhedspris. For at gøre enhedspriserne mere sammenlignelige for alle annoncer og gratis lokale fortegnelser på en side kan dine vise et andet basismål, end du angiver her.
Hvornår skal den medtages? Valgfrit, undtagen når det er påkrævet i henhold til lokale love eller regler.
Type Heltal + enhed
Tekst (TSV) 100 g
XML-eksempel <g:unit_pricing_base_measure>100g</g:unit_pricing_base_measure>

Attributter for afhentning i butikken (valgfrit)

Du kan fremhæve muligheden for afhentning i butik ved at føje følgende 2 attributter til dit feed. Føj disse attributter til dit primære feed, og anvend dem på alle varer, hvor værdierne er sande i alle butikker (en kunde kan f.eks. afhente et tv fra XYZ i alle dine butikker i hele landet).

Afhentningsmetode [pickup_method] – mulighed for afhentning af varen i butik

Vigtigt! Fra og med den 1. september 2024 er afhentningsmetode [pickup_method] ikke længere påkrævet for at aktivere afhentning i butik for dine tilbud.

Angiv, om afhentning i butik er mulig i forbindelse med dette tilbud, og om afhentningsmuligheden skal vises som 'køb', 'reservér', 'levering til butik' eller 'understøttes ikke'.

• Køb [buy]: Hele transaktionen sker online
  • Reservér [reserve]: Varen reserveres online, og transaktionen sker i butikken
  • Levering til butik [ship_to_store]: Varen købes online og sendes til en lokal butik, hvor kunden kan afhente den
  • Understøttes ikke [not_supported]: Varen kan ikke afhentes i butik
Type Tekst (streng). Skal være en af de ovenfor angivne værdier.
Tekst (TSV) buy
XML-eksempel <g:pickup_method>køb</g:pickup_method>
Serviceniveau for afhentning [pickup_SLA] – tidslinje for afhentning af varen i butik

Angiv en forventet dato for, hvornår en ordre vil være klar til afhentning, i forhold til hvornår ordren blev afgivet.

• Samme dag [same_day]: Angiver, at varen kan afhentes samme dag som ordreafgivelsen, under forudsætning af at ordren afgives inden et bestemt tidspunkt.
  • Næste dag [next_day]: Angiver, at varen kan afhentes den følgende dag efter ordreafgivelsen.
  • 2 dage [2-day]: Angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 2 dage.
  • 3 dage [3-day]: Angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 3 dage.
  • 4 dage [4-day]: Angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 4 dage.
  • 5 dage [5-day]: Angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 5 dage.
  • 6 dage [6-day]: Angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 6 dage.
  • 7 dage [7-day]: Angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter 7 dage.
  • Flere uger [multi-week]: Angiver, at varen sendes til en butik, hvor kunden kan afhente den efter mere end en uge.
Type Tekst (streng). Skal være en af de ovenfor angivne værdier.
Tekst (TSV) same_day
XML-eksempel <g:pickup_sla>samme dag</g:pickup_sla>

Attributter for sælgerhostet lokal butiksfacade (valgfrit)

Hvis du vil bruge den sælgerhostede lokale butiksfacade, skal du føje attributterne annonceomdirigering [ads_redirect] og link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template] til dit primære feed. Du kan også tilføje den valgfri attribut mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template] for at levere en sælgerhostet lokal butiksfacade, der er optimeret til mobilenheder, og spore mobilklik.

Link [link]

Hvis din konto er aktiveret for funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade (grundlæggende), og kunder klikker på din annonce eller gratis fortegnelse, sendes de til en landingsside på dit website for produktet. Angiv webadressen for denne landingsside med attributten link [link].

Vigtigt!

• Brug dit bekræftede domænenavn.
  • Start med http eller https.
  • Brug en kodet webadresse, der overholder RFC 2396 eller RFC 1738. Et komma skal f.eks. angives som "%2C".
  • Undgå at linke til mellemliggende sider, medmindre det er et juridisk krav.
Type Webadresse. (Skal starte med "http://" eller "'https://").
Tekst (TSV) http://mikemart.com/123
XML <g:link>http://mikemart.com/123</g:link>
Link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template]

Hvis din konto er aktiveret for funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet), og kunder klikker på din annonce eller gratis fortegnelse, sendes de til en landingsside på dit website for produktet. Angiv webadressen for denne landingsside med attributten link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template].

Vigtigt!

Type Webadresse. (Skal starte med "http://" eller "'https://").
Tekst (TSV) http://mikemart.com/123?store={store_code}
XML

<g:link_template>http://mikemart.com/123?store={store_code}</g:link_template>

Mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template]

Hvis din konto er aktiveret for funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade (komplet), og kunder klikker på din annonce eller gratis fortegnelse, sendes de til en landingsside på dit website for produktet.

Mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template] giver dig mulighed for at inkludere en webadresse til en mobiloptimeret version af din landingsside. Denne mobilversion vises til kunder på mobilenheder, f.eks. telefoner eller tablets.

Vigtigt!

• Medtag ValueTrack-parameteren butikskode {store_code}. Webadressestrukturer varierer på tværs af websites. Butikskoder kan være webadresseparametre eller en del af webadressestien.
  • Verificer og gør krav på dit websites adresse, og sørg for, at websitets adresse, der er registreret i Merchant Center, matcher domænet i link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template]. Hvis websitets adresse ikke svarer til det registrerede domæne, kan du se her, hvordan du kan løse dette problem.
  • Inkluder kun parametre til sporing af webadresser i annonceomdirigering [ads_redirect].
Type Webadresse. (Skal starte med "http://" eller "'https://").
Tekst (TSV) http://mikemart.com/123?store={store_code}
XML

<g:mobile_link_template>http://mikemart.com/123?store={store_code}</g:mobile_link_template>

Annonceomdirigering [ads_redirect]

Hvis funktionen sælgerhostet lokal butiksfacade er aktiveret på din konto, og brugere klikker på din annonce, sendes de til en landingsside på dit website for produktet.

Brug 'annonceomdirigering' til at angive en webadresse, der inkluderer sporingsparametre, som kan hjælpe dig med bedre at forstå trafikken til din landingsside.

Vigtigt!

• Medtag ValueTrack-parameteren butikskode {store_code}. Webadressestrukturer varierer på tværs af websites. Butikskoder kan være webadresseparametre eller en del af webadressestien.
  • Verificer og gør krav på dit websites adresse, og sørg for, at websitets adresse, der er registreret i Merchant Center, matcher domænet i linkskabelonen. Hvis websitets adresse ikke svarer til det registrerede domæne, kan du se her, hvordan du kan løse dette problem.
  • Når du konfigurerer denne attribut, bliver en kunde, der klikker på din annonce, ført videre til det sted, der er angivet via attributten annonceomdirigering [ads_redirect], i stedet for de steder, du har angivet i attributten link til sælgerhostet lokal butiksfacade [link_template] eller mobillink til sælgerhostet lokal butiksfacade [mobile_link_template].
Type Webadresse. (Skal starte med "http://" eller "'https://").
Tekst (TSV) http://mikemart.com/123?store={store_code}
XML

<g:ads_redirect>http://mikemart.com/123?store={store_code}</g:ads_redirect>

Yderligere attributter (valgfrit)

Indsend flere oplysninger om dine produkter i dit primære feed for at gøre dine annoncer eller fortegnelser mere detaljerede. Du kan se alle de tilgængelige attributter i specifikationen for produktdata.