Advertentie-indelingen

Visuele verbeteringen aan zoekadvertenties die informatie over uw bedrijf, zoals een telefoonnummer of het domein van uw website, prominenter laten zien in de kop. Deze elementen, die vaak te zien zijn in advertenties boven de zoekresultaten, kunnen aanvullende content van uw website of relevante content van derden bevatten. Sommige van deze elementen kunt u handmatig toevoegen, andere worden automatisch toegevoegd door onze systemen.

• De meest voorkomende typen advertentie-indelingen zijn advertentiecomponenten. Voorbeelden van advertentiecomponenten zijn locatiecomponenten (waarmee u het bedrijfsadres aan uw advertenties toevoegt) en sitelinks (waaronder aanvullende links naar andere relevante content op andere pagina's in uw site).
  • De geautomatiseerde opmaaksystemen van Google kunnen extra informatie van uw website of andere relevante content van derden bij uw advertenties tonen.
  • De geautomatiseerde systemen van Google kunnen ook relevante informatie in uw advertenties uitlichten om ervoor te zorgen dat mensen uw bedrijf makkelijker kunnen vinden. Zo wordt in sommige advertenties boven de zoekresultaten een deel van de beschrijving aan de advertentiekop toegevoegd als de 1e beschrijvingsregel een afgeronde woordgroep of zin bevat. Dat leidt tot een langere en nog opvallendere advertentiekop, waarin toch de woorden worden gebruikt die u zelf voor uw advertentie heeft gekozen.
  • Google Shopping-advertenties worden niet beschouwd als advertentie-indelingen.
  • Meer informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw advertenties boven de zoekresultaten van Google worden getoond.