Geschikt (beperkt op alle locaties): definitie

Een status die wordt gegeven aan advertenties die voldoen aan ons beleid, maar die niet in uw targetlocaties kunnen lopen vanwege beleidsbeperkingen en targetinginstellingen. De advertentie kan wel lopen voor mensen die geïnteresseerd zijn in uw targetlocaties.

Een advertentie wordt gemarkeerd als Geschikt (beperkt op alle locaties) als vanwege het Google Ads-beleid (bijvoorbeeld op het gebied van alcohol, auteursrechten, kansspelen, gezondheidszorg of handelsmerken) bepaalde typen advertenties niet worden getoond in uw targetlocaties.

Voorbeeld:

• Het Google Ads-beleid staat geen advertenties toe die de verkoop van alcohol promoten in landen die niet zijn vermeld op onze beleidspagina over alcohol. Als een advertentie die de verkoop van alcohol promoot een niet-vermeld land target, wordt deze gemarkeerd als Geschikt (beperkt op alle locaties).

Wat u kunt doen

U kunt de volgende maatregelen treffen:

• Als u de advertentie wilt laten lopen in uw targetlocaties, corrigeert u de advertentie zodat deze voldoet aan de beleidsvereisten voor uw targetlocatie.

• Pas de locatie-instellingen van uw campagne aan om de toegestane locaties te targeten.

• Vergelijk uw opties voor targeting op locatie om de juiste optie te vinden. Als u bijvoorbeeld niet wilt dat uw advertenties worden getoond aan mensen buiten uw targetlocaties, zorgt u ervoor dat u Mensen in uw targetlocaties selecteert bij de instelling Locaties van uw campagne.

U kunt de advertentie onderbreken wanneer u maar wilt, terwijl u de noodzakelijke maatregelen treft om de advertentie te corrigeren.

Meer informatie