Zoekwoordplanner: definitie

Zoekwoordplanner is een tool die zoekwoordideeën en verkeerschattingen levert die u kunt bekijken als u een campagne in het zoeknetwerk wilt maken.

• Zoek naar zoekwoord- en advertentiegroepideeën op basis van termen die een beschrijving geven van uw product, service of website, of van een productcategorie die verband houdt met de producten of services waarvoor u reclame maakt. U kunt ook een zoekwoordenlijst opgeven of uploaden. Bovendien kunt u twee of meer zoekwoordenlijsten samenvoegen tot één nieuwe lijst waarin uw zoekwoorden worden gecombineerd.
  • Haal historische statistieken op, bijvoorbeeld hoe vaak mensen op een bepaald zoekwoord hebben gezocht en hoe concurrerend dat zoekwoord is.
  • U kunt ook verkeerschattingen ophalen, bijvoorbeeld hoeveel klikken en vertoningen uw zoekwoorden bij een bepaald bod en budget kunnen genereren.