Klant-ID: definitie

Een uniek nummer dat wordt toegewezen aan elk Google Ads-account, met inbegrip van Google Ads-manageraccounts.

Uw klant-ID wordt gebruikt om uw Google Ads-account te identificeren. U kunt dit nummer gebruiken wanneer u contact opneemt met de Google Ads-klantenondersteuning en ook om uw account te linken aan andere Google-producten, zoals Google Analytics of Google Mijn Bedrijf.