Aanbevolen gemiddelde dagbudget: definitie

Een geschat bedrag voor uw gemiddelde dagbudget waarmee uw advertenties waarschijnlijk vaker worden weergegeven voor uw huidige reeks zoekwoorden.

• Uw aanbevolen gemiddelde dagbudget is een schatting van het laagste budgetbedrag waarbij u geen vertoningen verliest wegens budgetbeperkingen. Het percentage verloren vertoningen wegens een te laag budget is dan nul. Als dit budgetbedrag relatief hoog uitvalt, wat in bepaalde omstandigheden het geval kan zijn, bevelen we mogelijk een conservatiever budget aan om een onverwacht hoge toename van uw uitgaven te voorkomen.
  • Als u een gemiddeld dagbudget kiest dat lager is dan het aanbevolen budget, worden uw advertenties nog steeds weergegeven, maar niet bij elke zoekopdracht. In plaats daarvan verspreiden we de weergave van uw advertentie over de dag, zodat u nooit meer dan twee keer uw dagbudget overschrijdt. Meer informatie over waarom de kosten uw gemiddelde dagbudget kunnen overschrijden.
  • Als uw budget de hoeveelheid verkeer voor uw campagne beperkt, krijgt u aanbevolen budgetbedragen te zien.