Tabel met statistieken: definitie

Een aanpasbare tabel in uw Google Ads-account waarin gedetailleerde prestatiegegevens worden weergegeven.

• Gebruik deze tabel om statistieken te bekijken, bijvoorbeeld van klikken, vertoningen en klikfrequenties.
  • U kunt kolommen, segmenten en filters toevoegen of verwijderen, zodat alleen de gegevens worden weergegeven die het belangrijkst voor u zijn.
  • U kunt de gegevens in de tabel downloaden als rapport, terugkerende rapporten plannen, de rapporten naar u laten e-mailen en deze exporteren naar verschillende indelingen.