Google Mijn Bedrijf

(Voorheen Google Places) Een product waarmee u gratis bedrijfsvermeldingen kunt maken en beheren in Google Maps, zodat potenti♪le klanten uw bedrijf kunnen zien wanneer ze een plaatselijke zoekopdracht uitvoeren.

Offline Discovery

• Via Google Mijn Bedrijf kunt u op Google uw bedrijfsgegevens invoeren en verifiëren, zodat deze kunnen worden weergegeven in Google Maps. Met Google Mijn Bedrijf kunt u ook bedrijfsgegevens toevoegen die kunnen worden weergegeven op Google.com, Google Maps en Google Earth wanneer iemand naar uw bedrijfsnaam of bedrijfscategorie zoekt.
  • U kunt met behulp van locatie-extensies bedrijfslocaties aan uw advertenties toevoegen. Locatie-extensies geven uw bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer weer bij uw advertentie, zodat klanten gemakkelijker kunnen communiceren met uw lokale bedrijf.
  • Bedrijven zonder een website kunnen hun bedrijf verifiëren met Google Mijn Bedrijf en adverteren met Slimme campagnes in Google Ads, ons advertentieproduct waarmee u niet dagelijks uw advertenties hoeft te beheren.

Helpcentrum voor Google Mijn Bedrijf
Over lokale Google+ pagina's
Over slimme campagnes
Uw Mijn Bedrijf-account koppelen voor locatie-extensies