Bedrijfsprofiel

Dit artikel gaat over Bedrijfsprofiel voor Google Maps. Lees Over bedrijfsinformatie voor meer informatie over de bedrijfsnaam en het bedrijfslogo voor uw zoekadvertentie.

(Voorheen Google Mijn Bedrijf) Een product waarmee u gratis bedrijfsvermeldingen kunt maken en beheren in Google Maps, zodat potentiële klanten uw bedrijf kunnen zien wanneer ze een plaatselijke zoekopdracht uitvoeren.

Offline Discovery

• Via Bedrijfsprofiel kunt u op Google uw bedrijfsgegevens invoeren en verifiëren, zodat deze kunnen worden weergegeven in Google Maps. Met Bedrijfsprofiel kunt u ook bedrijfsinformatie toevoegen die kan worden getoond op Google.com, Google Maps en Google Earth wanneer iemand naar uw bedrijfsnaam of bedrijfscategorie zoekt.
  • U kunt met locatiecomponenten bedrijfslocaties aan uw advertenties toevoegen. Locatiecomponenten geven uw bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer weer bij uw advertentie, zodat klanten makkelijker kunnen communiceren met uw lokale bedrijf.
  • Bedrijven zonder een website kunnen hun bedrijf verifiëren met Bedrijfsprofiel en adverteren met slimme campagnes in Google Ads, ons advertentieproduct waarmee u niet dagelijks uw advertenties hoeft te beheren.

Helpcentrum van Bedrijfsprofiel
Uw bedrijfsvermelding toevoegen of claimen
Over slimme campagnes
Uw bedrijfsprofiel koppelen voor locatiecomponenten