Bedrijfsprofiel

(Voorheen Google Mijn Bedrijf) Een product waarmee u gratis bedrijfsvermeldingen kunt maken en beheren in Google Maps, zodat potentiële klanten uw bedrijf kunnen zien wanneer ze een plaatselijke zoekopdracht uitvoeren.

Offline Discovery

• Via Bedrijfsprofiel kunt u op Google uw bedrijfsgegevens invoeren en verifiëren, zodat deze kunnen worden weergegeven in Google Maps. Met Bedrijfsprofiel kunt u ook bedrijfsgegevens toevoegen die kunnen worden weergegeven op Google.com, Google Maps en Google Earth wanneer iemand naar uw bedrijfsnaam of bedrijfscategorie zoekt.
  • U kunt met behulp van locatie-extensies bedrijfslocaties aan uw advertenties toevoegen. Locatie-extensies geven uw bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer weer bij uw advertentie, zodat klanten gemakkelijker kunnen communiceren met uw lokale bedrijf.
  • Bedrijven zonder een website kunnen hun bedrijf verifiëren met Bedrijfsprofiel en adverteren met slimme campagnes in Google Ads, ons advertentieproduct waarmee u niet dagelijks uw advertenties hoeft te beheren.

Helpcentrum van Bedrijfsprofiel
Uw bedrijfsvermelding toevoegen of claimen
Over slimme campagnes
Uw Mijn Bedrijf-account koppelen voor locatie-extensies