Campagne in behandeling: definitie

Een advertentiecampagne waarvan de startdatum in de toekomst ligt en waarvoor nog geen advertenties worden weergegeven.

• U kunt voor elke advertentiecampagne een startdatum kiezen als u wilt dat deze op een bepaalde dag wordt geactiveerd. Als de startdatum van een campagne is bereikt, kunnen de advertenties binnen deze campagne worden weergegeven.
  • Als de startdatum van een campagne is bereikt, kunnen de advertenties binnen de campagne vanaf 00:00 op die datum worden weergegeven.
  • U kunt de startdatum van een campagne op elk gewenst moment wijzigen voordat deze is bereikt.

Meer informatie over de status van uw campagne, evenals instructies voor het opzoeken van deze status, kunt u vinden in Uw campagnestatus interpreteren.