Uitgebreide URL: definitie

De uitgebreide URL is de volledig samengestelde advertentie-URL, waarin de uiteindelijke URL wordt gecombineerd met een trackingtemplate (als dit van toepassing is) en eventuele parameters (als dit van toepassing is).

Als u geen trackingtemplate gebruikt, moet de uitgebreide URL gelijk zijn aan de uiteindelijke URL.

Opmerking: De uitgebreide URL staat niet in uw advertenties (de getoonde URL is uw zichtbare URL).