Campagneconcept: definitie

Met een campagneconcept kunt u meerdere wijzigingen aanbrengen in een campagne in het zoeknetwerk of in het Display Netwerk zonder de bijbehorende prestaties te beïnvloeden. Bij het maken van een concept gebruikt u precies dezelfde instellingen als voor uw campagne.

• U kunt uw concept updaten, net als bij een normale campagne.
  • Nadat u het concept heeft voltooid, kunt u het toepassen op de oorspronkelijke campagne of een experiment maken op basis van uw concept om te testen hoe uw wijzigingen presteren ten opzichte van de oorspronkelijke campagne.

Een campagneconcept opzetten
Over campagneconcepten en -experimenten