Gecombineerde segmenten: definitie

Een targetinginstelling waarmee u de juiste doelgroepen kunt bereiken door verschillende doelgroepkenmerken, zoals gedetailleerde demografische gegevens en interesses, te combineren tot 'personages' die segmenten van uw doelgroep vertegenwoordigen.

U kunt een lijst met gecombineerde segmenten maken die op elk moment toegankelijk is via de doelgroepkiezer. Gecombineerde segmenten kunnen worden bewerkt, verwijderd of opnieuw worden gebruikt voor meerdere campagnes of advertentiegroepen.