Uniek bereik: definitie

Meet het totale aantal mensen aan wie een advertentie is weergegeven. Deze statistieken gaan verder dan algemene cookiemetingen en geven inzicht in hoeveel mensen uw advertentie hebben gezien op verschillende apparaten en sites, en in verschillende indelingen, apps en netwerken.

Als iemand bijvoorbeeld uw advertentie ziet op een mobiele telefoon, een desktop en een tablet, krijgt uw advertentie 3 vertoningen. Uniek bereik kan u dan vertellen dat elk van deze vertoningen afkomstig is van 1 gebruiker (uw advertentie heeft 1 gebruiker 3 verschillende keren bereikt). Als iemand uw advertentie op een mobiel apparaat ziet en deze daarna opnieuw bekijkt met een andere persoon op een verbonden tv-apparaat (CTV), krijgt uw advertentie 3 vertoningen (co-viewed) en kan Uniek bereik u vertellen dat die vertoningen afkomstig zijn van 2 gebruikers.

Dit zijn statistieken voor uniek bereik:

• Unieke gebruikers
  • Gem. vertoningsfreq. per gebruiker (frequentie)