Unique Reach: definitie

Meet het totale aantal mensen aan wie een advertentie is weergegeven. Deze statistieken gaan verder dan algemene cookiemetingen en verschaffen inzicht in hoeveel mensen uw advertentie hebben gezien op verschillende apparaten en sites, en in verschillende indelingen, apps en netwerken.

Als iemand bijvoorbeeld uw advertentie ziet op een mobiele telefoon, een desktop en een tablet, genereert uw advertentie drie vertoningen. 'Unique Reach' kan u dan vertellen dat elk van deze vertoningen afkomstig is van één gebruiker (uw advertentie heeft één gebruiker drie verschillende keren bereikt).

Dit zijn statistieken voor uniek bereik:

• Unieke gebruikers
  • Gem. vertoningsfreq. per gebruiker

Gerelateerde link