Verificatiecode voor creditcard (CVN, Card Verification Number)

Een driecijferig beveiligingsnummer dat gewoonlijk wordt weergegeven op de achterkant van uw creditcard of betaalpas. Dit nummer, dat soms een kaartbeveiligingscode of kaartverificatiewaarde wordt genoemd, biedt extra beveiliging tegen fraude.

• Wanneer u wordt gevraagd om uw CVN, moet u dit correct opgeven, anders kan uw betaling mislukken.
  • De locatie van het CVN kan verschillen per kaart. U vindt uw CVN vaak op de achterkant van de kaart, in de buurt van of naast het vak waar u uw handtekening opgeeft. Op sommige kaarten wordt het nummer op de voorkant weergegeven, in de buurt van uw rekeningnummer.
  • Het is een goed idee een reservecreditcard toe te voegen aan uw Google Ads-account, voor het geval er ooit een probleem met uw primaire betaalmethode optreedt.

Een alternatieve betaalmethode instellen in Google Ads
Een betaalmethode toevoegen of bewerken