Tekstoverlay-advertentie

Een tekstadvertentie die wordt weergegeven bij video-inhoud op sites in het Display Netwerk.

• Een normale tekstadvertentie wordt beschouwd als een tekstoverlay-advertentie wanneer u deze target om te worden weergegeven bij online video's in het Display Netwerk. Dit gebeurt automatisch als u de campagne inschakelt voor weergave in het netwerk zonder de netwerkinstellingen te wijzigen. U kunt de Display Planner ook gebruiken om ideeën voor videoplaatsingen in video's of op videosites op te vragen.
  • Deze advertenties worden doorgaans weergegeven in een videospeler of in de onderste 20 procent van het beeld van een videostream.
  • Met tekstoverlay-advertenties kunt u merkbekendheid genereren en kijkers aanspreken via video-inhoud, een zeer populaire vorm van webinhoud.

Zie artikelen over videoadvertenties