Koppelingsweergave

Een van 2 manieren om uw extensiegegevens te bekijken op de extensiepagina. Op de extensiepagina worden eerst de overzichtskaarten weergegeven. Klik dus op het tabelicoon bovenaan om de koppelingsweergave te bekijken.

Telkens wanneer u een extensie maakt, zoals een oproepextensie of een extensie voor website-informatie, kunt u deze aan elke gewenste advertentiegroep of campagne koppelen, of aan uw hele account. Dit betekent dat één extensie meerdere koppelingen kan hebben.

In de koppelingsweergave bevat elke rij gegevens die specifiek zijn voor één koppeling van die extensie, inclusief de advertentiegroep, de campagne of het account waaraan de extensie is gekoppeld. Als een extensie aan meerdere advertentiegroepen of campagnes is gekoppeld, wordt deze meerdere keren vermeld. Gebruik de koppelingsweergave om te vergelijken hoe een bepaalde extensie presteert op koppelingsniveau. U kunt ook koppelingen toevoegen of verwijderen door de vakjes aan te vinken naast de koppelingen die u wilt wijzigen. Gebruik vervolgens de dropdownmenu's Verwijderen en Toevoegen aan.

Als u extensiegegevens wilt bekijken zonder koppelingsinformatie, schakelt u over naar de extensieweergave.

Meer informatie

Over extensies

Prestaties van advertentie-extensies meten