Koppelingsweergave

In de weergave Koppelingen kunt u uw componentgegevens bekijken op de pagina Componenten.

De weergave Koppelingen wordt momenteel ondersteund voor de volgende componenttypen:

• Sitelink
  • Highlight
  • Website-informatie
  • Afbeelding
  • Dynamische afbeelding
  • Bellen
  • Leadformulier
  • Prijs
  • App

Telkens wanneer u een van de bovenstaande componenttypen maakt, kunt u deze aan een van uw advertentiegroepen of campagnes koppelen, of aan uw hele account. Dit betekent dat één component meerdere koppelingen kan hebben.

In de weergave Koppelingen bevat elke rij gegevens die specifiek zijn voor één koppeling van die component, inclusief de advertentiegroep, de campagne of het account waaraan de component is gekoppeld. Als een component aan meerdere advertentiegroepen of campagnes is gekoppeld, wordt deze meerdere keren vermeld. Gebruik de weergave Koppelingen om te vergelijken hoe een bepaalde component presteert op koppelingsniveau. U kunt ook koppelingen toevoegen of verwijderen door de vakjes aan te vinken naast de koppelingen die u wilt wijzigen. Gebruik vervolgens de dropdownmenu's Verwijderen en Toevoegen aan.