View-through-conversieperiode: definitie

Het aantal dagen na een vertoning waarin een view-through-conversie wordt geregistreerd. View-through-conversies vinden plaats als de gebruiker tijdens de vertoning van een advertentie niet reageert, maar later toch een conversie genereert.

U kunt de view-through-conversieperiode instellen wanneer u conversieacties maakt of bewerkt. Als u bijvoorbeeld 30 dagen kiest voor een conversieactie, worden view-through-conversies bijgehouden die binnen 30 dagen na een vertoning plaatsvinden.

• Met een kortere conversieperiode registreert uw account minder conversies voor deze conversieactie. In Over conversieperioden vindt u meer informatie over hoe u uw conversieperioden kunt instellen of wijzigen.
  • De standaardperiode die wordt voorgesteld voor view-through-conversieperioden, kan verschillen afhankelijk van het type conversie dat u bijhoudt.