Slim bieden: definitie

Slim bieden verwijst naar biedstrategieën die machine learning gebruiken om in elke veiling het aantal conversies of de conversiewaarde te optimaliseren. Dit is een functie die bekendstaat als bieden tijdens de veiling. Doel-CPA, Doel-ROAS, Aantal conversies maximaliseren en Conversiewaarde maximaliseren zijn allemaal Slim bieden-strategieën.

Naast de mogelijkheden van machine learning heeft 'Slim bieden' 3 andere belangrijke voordelen:

• Een breed scala aan signalen om biedingen aan te passen aan de unieke context van een gebruiker. Deze omvatten apparaat, locatie, tijd van de dag, remarketinglijsten, browser, taal en nog veel meer. Meer informatie over biedingssignalen
  • Flexibele beheeropties waarmee u prestatiedoelen kunt instellen om de biedingsprestaties te sturen en zoekbiedingen te optimaliseren voor het door u gekozen attributiemodel.
  • Transparante rapportage en statusupdates om te testen hoe goed 'Slim bieden' voor u werkt en te begrijpen hoe uw biedstrategieën ervoor staan.