Slim bieden: definitie

Slim bieden verwijst naar biedstrategieën die AI van Google gebruiken om in elke veiling het aantal conversies of de conversiewaarde te optimaliseren. Deze functie staat bekend als bieden tijdens de veiling. Doel-CPA, Doel-ROAS, Aantal conversies maximaliseren en Conversiewaarde maximaliseren zijn allemaal Slim bieden-strategieën.

Naast AI-mogelijkheden biedt Slim bieden nog 3 andere belangrijke voordelen:

• Een breed scala aan signalen om biedingen aan te passen aan de unieke context van een gebruiker. Deze omvatten apparaat, locatie, tijd van de dag, remarketinglijsten, browser, taal en nog veel meer. Meer informatie over biedingssignalen
  • Flexibele beheeropties waarmee u prestatiedoelen kunt instellen om de biedingsprestaties te sturen en zoekbiedingen te optimaliseren voor het door u gekozen attributiemodel.
  • Transparante rapportage en statusupdates om te testen hoe goed 'Slim bieden' voor u werkt en te begrijpen hoe uw biedstrategieën ervoor staan.