Slim bieden: definitie

Een subset van automatische biedstrategieën die het aantal conversies of de conversiewaarde optimaliseren. 'Slim bieden' maakt gebruik van machine learning om uw biedingen te optimaliseren en het aantal conversies en de conversiewaarde in uw campagne of biedingsportfolio te maximaliseren. Doel-CPA, Doel-ROAS, Aantal conversies maximaliseren en Conversiewaarde maximaliseren zijn allemaal strategieën die onder 'Slim bieden' vallen.

Naast de mogelijkheden van machine learning heeft 'Slim bieden' drie andere belangrijke voordelen:

• Een breed scala aan signalen om biedingen aan te passen aan de unieke context van een gebruiker. Deze omvatten apparaat, locatie, tijd van de dag, remarketinglijsten, browser, taal en nog veel meer. Meer informatie over biedingssignalen
  • Flexibele beheeropties waarmee u prestatiedoelen kunt instellen om de biedingsprestaties te sturen en zoekbiedingen te optimaliseren voor het door u gekozen attributiemodel.
  • Transparante rapportage en statusupdates om te testen hoe goed 'Slim bieden' voor u werkt en te begrijpen hoe uw biedstrategieën ervoor staan.