Vertoningen: definitie

Het aantal weergaven van uw advertentie. Telkens wanneer uw advertentie op een pagina met zoekresultaten of op een andere site in het Google Netwerk wordt weergegeven, geldt dit als 1 vertoning. Opmerking: Als uw advertentie of zoekwoorden onvoldoende vertoningen ontvangen, leest u Problemen met fluctuerende vertoningen.

• Telkens wanneer uw advertentie op Google of in het Google Netwerk wordt weergegeven, geldt dit als 1 vertoning.
  • In sommige gevallen wordt slechts een gedeelte van uw advertentie weergegeven. In Google Maps, bijvoorbeeld, kan het gebeuren dat we alleen uw bedrijfsnaam en locatie of alleen uw bedrijfsnaam en de eerste regel van uw advertentietekst weergeven.
  • Soms ziet u de afkorting 'Vert', die het aantal vertoningen van uw advertentie weergeeft.