Google Ads: definitie

Google Ads is het online advertentieprogramma van Google. Met Google Ads kunt u online advertenties maken waarmee u mensen kunt bereiken op het moment dat ze geïnteresseerd zijn in de producten en services die u te bieden heeft.

• U kunt Google Ads gebruiken om reclame te maken voor uw bedrijf, producten of services te verkopen, uw naamsbekendheid te vergroten en meer verkeer naar uw website te trekken.
  • Google Ads-accounts worden online beheerd, zodat u uw advertentiecampagne, inclusief advertentietekst, instellingen en budget, altijd kunt maken en wijzigen.
  • Er is geen minimum bestedingsbedrag en u bepaalt en beheert uw eigen budget. U kunt kiezen waar uw advertentie wordt weergegeven, een budget instellen waar u zich prettig bij voelt en eenvoudig de impact van uw advertentie meten.

Informatie over Google Ads
Uw account opzetten en beginnen met adverteren
Google Ads verkennen