Advertentiebeleid

Richtlijnen voor uw advertentie, zoekwoorden en website. Advertenties die ons beleid schenden, worden niet weergegeven.

• Ga naar het Google Ads-beleidscentrum om te zien welke richtlijnen op u van toepassing zijn.
  • Het advertentiebeleid van Google is erop gericht een goede gebruikerservaring te bieden aan mensen die onze advertenties zien, u te helpen goede resultaten met uw advertentie te boeken en ervoor te zorgen dat advertenties voldoen aan toepasselijke wetten in de landen waar ze worden weergegeven.
  • Alle advertenties doorlopen een goedkeuringsprocedure om ervoor te zorgen dat ze veilig en geschikt zijn voor gebruikers. Telkens wanneer u een nieuwe advertentie maakt of een bestaande advertentie bewerkt, wordt deze automatisch ter beoordeling verstuurd om te controleren of de advertentie aan ons advertentiebeleid voldoet.
  • Advertenties die in strijd zijn met ons beleid, worden gemarkeerd als Afgekeurd of Opgeschort en kunnen niet worden weergegeven zolang ze die status hebben.

Over de goedkeuringsprocedure voor advertenties