Bodaanpassing: definitie

Een procentuele verhoging of verlaging van uw biedingen. Door een bodaanpassing uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw advertenties vaker of minder vaak worden weergegeven op basis van waar, wanneer en hoe mensen zoeken.

U kunt uw biedingen ook aanpassen op basis van de prestaties van uw advertenties, zodat u uw rendement op investering (ROI) kunt verbeteren.

Uw uitgaven voor afzonderlijke klikken kunnen variëren, aangezien uw biedingen worden aangepast op basis van de aanpassingen die u heeft ingesteld, maar het totale gemiddelde dagbudget verandert niet.