Conversiepagina

Een pagina op uw website waarop een gebruiker terechtkomt nadat hij een gewenste actie heeft uitgevoerd, zoals de pagina 'Hartelijk dank voor uw aankoop'. Meer informatie over hoe u Conversies bijhouden kunt instellen voor uw website

• Gebruikers moeten deze pagina van uw site alleen te zien krijgen na een conversie, een actie zoals een aankoop of registratie die u waardevol voor uw bedrijf vindt. Een voorbeeld van een conversiepagina is een bevestigingspagina of een pagina om de klant te bedanken.
  • Wanneer u gebruikmaakt van Conversies bijhouden, wordt de conversietag van Google toegevoegd op de conversiepagina die u kiest.
  • U kunt zo veel conversiepagina's bijhouden als u wilt. U moet er dan wel voor zorgen dat klanten de specifieke pagina's alleen kunnen bereiken nadat ze de gewenste actie hebben uitgevoerd, zoals een aankoop of aanmelding voor een nieuwsbrief.

Gerelateerde link