Geparkeerde domeinsite

Een webadres dat is gekocht, maar dat nog niet volledig in gebruik is. Deze webpagina heeft gewoonlijk weinig of geen inhoud omdat de pagina bijvoorbeeld in ontwikkeling is of wacht op een nieuwe eigenaar.

• Geparkeerde domeinsites kunnen om diverse redenen worden gebruikt: om een webadres te reserveren voor toekomstig gebruik, om inhoud aan te bieden op een pagina die anders leeg zou zijn omdat de registratie is verlopen of om vergelijkbare redenen.
  • Geparkeerde domeinsites maken deel uit van het Google-netwerk, zodat op deze sites Google Ads-advertenties kunnen worden weergegeven die relevant zijn voor de URL van het geparkeerde domein of voor eventuele inhoud op de pagina. Afhankelijk van het ontwerp van de site kan een geparkeerde domeinsite worden geclassificeerd als een site in het zoeknetwerk of een site in het Display Netwerk. Uw advertenties kunnen op een dergelijke site worden weergegeven, afhankelijk van de netwerken waarvoor u zich heeft aangemeld.
  • Als u wilt zien hoe uw advertenties op geparkeerde domeinsites presteren, voert u een plaatsingsrapport in uw account uit. U kunt onze hulpprogramma's voor het uitsluiten van sites en categorieën gebruiken om te voorkomen dat advertenties worden weergegeven op plaatsen die niet voldoen aan uw advertentiebehoeften.
  • Het Google Ads-beleid staat geen advertenties toe die koppelen naar geparkeerde domeinsites waarop alleen advertenties en links worden weergegeven en die de gebruiker geen unieke en waardevolle inhoud bieden op de bestemmingspagina.

Beleid voor advertenties die een geparkeerd domein gebruiken
De prestaties op geparkeerde domeinsites bijhouden
Sites uitsluiten