Conversieperiode: definitie

Het aantal dagen na een advertentie-interactie (zoals een advertentieklik of videoweergave) waarin een conversie wordt geregistreerd.

• Als u voor dertig dagen kiest, worden de conversies bijgehouden die binnen dertig dagen na een advertentie-interactie plaatsvinden.
  • Met een kortere conversieperiode registreert uw account minder conversies voor deze conversieactie. Meer informatie over hoe u uw conversieperioden kunt instellen of wijzigen, vindt u in het artikel Over conversieperioden.