Zichtbare URL: definitie

Het webpagina-adres dat meestal als groene tekst in uw advertentie wordt weergegeven.

Display URL
  • Dankzij de zichtbare URL krijgen gebruikers een idee van waar ze terechtkomen als ze op uw advertentie klikken. De bestemmingspagina die u opgeeft in de vorm van een uiteindelijke URL, is meestal specifieker. Als uw zichtbare URL www.example.com is, kan uw uiteindelijke URL bijvoorbeeld example.com/sweaters zijn.
  • Voor uitgebreide tekstadvertenties bestaat de zichtbare URL uit het domein van uw uiteindelijke URL (en het subdomein als u dat heeft) en de twee optionele Pad-velden, die elk maximaal vijftien tekens bevatten.

• Google brengt voortdurend wijzigingen aan in Google Ads. Als gevolg daarvan kan Google de domeincomponent van uw zichtbare URL updaten.
  • De zichtbare URL wordt mogelijk in uw advertentie weergegeven met het voorvoegsel 'www.' in kleine letters (zelfs als u dit invoert met hoofdletters). Als uw URL met een subdomein begint, mag uw zichtbare URL het subdomein bevatten (bijvoorbeeld support in support.google.com ).