Standaardbiedingen voor advertentiegroepen

Een biedingsbedrag dat wordt toegepast op alle zoekwoorden en plaatsingen in uw advertentiegroep waarvoor geen afzonderlijk bod is ingesteld. Dit bod bepaalt het maximumbedrag dat u bereid bent te betalen voor een klik op uw advertentie voor elk zoekwoord en elke plaatsing zonder een eigen bod.

• Uw standaardbiedingen op advertentiegroepniveau worden gebruikt als er geen specifiekere biedingen van toepassing zijn. Als u bijvoorbeeld een ander bod instelt voor een van uw zoekwoorden, wordt dat bod gebruikt (in plaats van een standaardbod voor de advertentiegroep) als dat zoekwoord de weergave van uw advertentie activeert.
  • Uw standaardbiedingen worden weergegeven boven de tabbladen op de pagina van de advertentiegroep in uw account. Als er bij het Display Netwerk-bod 'Uit' wordt weergegeven, betekent dit dat u zich voor het Display Netwerk heeft afgemeld.

Interactie tussen biedingen voor zoekwoorden en plaatsingen
Lees artikelen over biedopties
Lees artikelen over hoe u uw biedingen kiest