Accountbudgetten

Accountbudgetten zijn een optie waarmee u een vast bedrag kunt vaststellen dat u gedurende een bepaalde periode met uw account wilt besteden. Deze optie is beschikbaar voor adverteerders die maandelijkse facturering gebruiken als betalingsinstelling.

Opmerking: Accountbudgetten werden eerder budgetorders genoemd.

• Als u de status van een budget wilt bekijken, inclusief de uitgaven die nog mogelijk zijn binnen elk budget, klikt u op het icoon Facturering Icoon Facturering in het linkermenu en daarna op Accountbudgetten.
  • Uw account laat geen advertenties meer lopen als uw budget is verbruikt of als de ingestelde einddatum voor uw budget is bereikt. Controleer uw accountbudgetten regelmatig om ervoor te zorgen dat uw advertenties blijven lopen.
  • Als u het budgetbedrag instelt op Onbeperkt, worden de totale uitgaven niet beperkt door het accountbudget maar door het gemiddelde dagbudget dat u heeft ingesteld voor elke campagne.
  • Als er een einddatum en een bedrag zijn ingesteld voor een budget, worden de dagelijkse uitgaven nog steeds gebaseerd op gemiddelde dagbudgetten, maar vormt het budgetbedrag een extra limiet voor de ingestelde periode.